Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να πάρω ένα harmonizer πετάλι κατά κύριο λόγω και είμαι μεταξύ αυτού και του παλιότερου Boss Super Shifter PS-5. Έχει κανείς το εν λόγω πετάλι? Έχει καλό tracking και αξίζει τα λεφτά του? Ακούγεται φυσικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Πάρε την τελευταία έκδοση του Harmonist. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 To Harmonist δεν το υπολογίζω γιατί είναι εκτός μπάτζετ μου. Τα φρου φρου και αρώματα που έχει δεν με ενδιαφέρουν για να δικαιολογήσουν τα έξτρα φράγκα. Κυρίως θέλω αρμονία σε τρίτες και γέρνω υπέρ του Quintessence σαν πιο νέο και φτηνό και έχω ακούσει πως έχει καλύτερο tracking απ'το Harmonist και φαντάζομαι και απ'το πρόγονό του, το Super Shifter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 τι είναι το harmonizer πετάλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Είναι ένα έξυπνο pitch shifter, που παίζει δεύτερη ή και τρίτη νότα μαζί με την δικιά σου πάνω στην κλίμακα που έχεις επιλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση