Mondegreen Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Εν συντομία, εχω κάνει μια αγορά κιθάρας μέσω PayPal από ιδιώτη. Βλέπω όμως ότι μόλις την αγόρασα διέγραψε την αγγελία και γενικά το προφίλ του. Αυτο συνέβη στο site Shpock μιας και βρίσκομαι στη Γερμανία. και επειδη βλεπω οτι βρωμαει η δουλεια, Έχω κάποια κάλυψη; η να κλαίω τα λεφτά μου από τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Αν ήταν σε μορφή gift κατά πάσα πιθανότητα τα κλαις τα λεφτά σου. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 οχι, στην πληρωμή που εκανα επέλεξα για αγαθά ή υπηρεσία, αν αυτο εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Τότε υπάρχουν ελπίδες αν κάνεις refund. Βέβαια θα ταλαιπωρηθείς πολύ, δε νομίζω να είναι ιστορία 2-3 ημερών. Γράψε αναλυτικά τι έγινε, η PayPal θα προσπαθήσει να τον βρει και αν δεν τα καταφέρει λογικά θα σε αποζημιώσει. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι νομίζω ότι αν πλήρωσες μέσω της επιλογής του PayPal "Goods", και όχι στελνοντας χρήματα σε "Family and Friends", ότι το PayPal έχει κάποιου είδους προστασία. Το shpock πάντως είναι μεγάλη απατεωνιά από μόνο του (just google "shpock fraud"). Τι είναι το "gift" Μπίλ? Το ίδιο λέμε? Επεξεργασμένο 14 Ιανουαρίου 2019 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω το ίδιο είναι με το υπηρεσίες και αγαθά. Δεν είμαι σίγουρος, πάντως πραγματικά δεν έχω συναντήσει πιο περίεργα άτομα ποτέ, γιατί δεν είναι ο μόνος.. Από το νοιζ όσο ήμουν Ελλάδα έχω κάνει πάνω από 50 συναλλαγές χωρίς υπερβολές, και σε καμία δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikko Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κάνε dispute... Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2019 από nikko https://www.youtube.com/c/slaptopcajoncovers *like-share -subscribe* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 14 hours ago, AngelosPp said: ...Βλέπω όμως ότι μόλις την αγόρασα διέγραψε την αγγελία και γενικά το προφίλ του. Αυτο συνέβη στο site Shpock μιας και βρίσκομαι στη Γερμανία... Και τι θα πεις στο Paypal? Eίναι ύποπτη η διαγραφή του προφίλ του? Δικό του είναι ότι θέλει το κάνει. Περιμένεις το χρόνο που έχει οριστεί για τη παραλαβή της κιθάρας, αν έχεις πρόβλημα απευθύνεσαι στο Paypal. Αυτοί έχουν τα τραπεζικά του στοιχεία και θα επιληφθούν του θέματος. Αφού δε πλήρωσες με τη μορφή δώρου είσαι καλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Refund παιδια και περιμένω. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2019 Ε, δώσε λεπτομέρειες. Refund απότο Paypal προφανώς, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση