Satanas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω γιατι να αγοράσω λαμπάτο για να παίζω στο 1Watt(η διαφορα με analog digital δεν υπαρχει σχεδόν)... θα προτιμήσω κατι σε modelling(Κatana,Blackstar) που θα τα εχει ολα επανω και θα παιζει σουπερ και χαμηλά Για εξω εχω κεφάλι να το ανοίγω και να γουστάρω ΗΧΟ!!! Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2019 από Satanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Satanas είπε Δεν καταλαβαίνω γιατι να αγοράσω λαμπάτο για να παίζω στο 1Watt(η διαφορα με analog digital δεν υπαρχει σχεδόν)... Δυστυχως ακομα στα ΚΑΘΑΡΑ ,ειδικα αν ηχογραφεις,η διαφορα ειναι ΚΤΗΝΩΔΗΣ,στα βρωμικα δεν υπαρχει προβλημα φυσικα πλεον. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 55 minutes ago, Satanas said: Δεν καταλαβαίνω γιατι να αγοράσω λαμπάτο για να παίζω στο 1Watt(η διαφορα με analog digital δεν υπαρχει σχεδόν)... θα προτιμήσω κατι σε modelling(Κatana,Blackstar) που θα τα εχει ολα επανω και θα παιζει σουπερ και χαμηλά Για εξω εχω κεφάλι να το ανοίγω και να γουστάρω ΗΧΟ!!! Όχι στο 1 αλλα ισως στο 5w. Μωρε δικιο εχεις ΑΛΛΑ μπουχτησα πια με τα modelling. Άλλαξε η σχέση μου με το όργανο, άλλαξε η αίσθηση του ήχου. Θέλω έστω και σε μια νορμαλ ένταση να με βαρέσει λιγο αυτο το punch που εχει η λάμπα. Όμως με ενδιαφέρει να παίρνει και τα πεταλια γιατι εχω κάποιους ήχους στο κεφάλι μου που δε βγαίνουν από τη default βρομιά του H&K. Εκει ειναι που σκέφτομαι τον blues junior, που και καθαρός ειναι αλλα και παίρνει ωραί τα distortion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Satanas said: Δεν καταλαβαίνω γιατι να αγοράσω λαμπάτο για να παίζω στο 1Watt(η διαφορα με analog digital δεν υπαρχει σχεδόν)... θα προτιμήσω κατι σε modelling(Κatana,Blackstar) που θα τα εχει ολα επανω και θα παιζει σουπερ και χαμηλά Για εξω εχω κεφάλι να το ανοίγω και να γουστάρω ΗΧΟ!!! Η διαφορα ειναι τεραστια στον ηχο, ακομα και με gain. Το 90% του χρονου μου το σπαταλω σε <1 watt ρυθμιση. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Εχει ενσωματωμένο attenuator (1/5/18 watt) και στο 1 ή 5 θα φάει την κλωτσιά που λέει. σαν να τον κλώτσησε ελέφαντας θα ειναι 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε και στο 1 ή 5 θα φάει την κλωτσιά που λέει. σαν να τον κλώτσησε ελέφαντας θα ειναι εγω τον VOXAC4-HW στη μεση τον εχω και δεν ειναι και τοσο δυνατα,στο 1/4 (που φανταζομαι ειναι 1 βαττ) ειναι πολυ χαμηλα,σαν τηλεοραση ενα πραμα Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 καλώς. εγώ παντως δεν ευχαριστήθηκα κανένα λαμπατο στο σπίτι σε ένταση που μπορείς να παίξεις πάνω απο 5 λεπτα 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Εσυ εισαι ροκερ,εγω ειμαι τζαζιστΗς ...και χαμηλα τους φΧαρστιεμαι Εχει και τα καλα του το να παιζεις σχεδον αποκλειστικα με καθαρο ηχο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, otto## είπε Όχι στο 1 αλλα ισως στο 5w. Μωρε δικιο εχεις ΑΛΛΑ μπουχτησα πια με τα modelling. Άλλαξε η σχέση μου με το όργανο, άλλαξε η αίσθηση του ήχου. Θέλω έστω και σε μια νορμαλ ένταση να με βαρέσει λιγο αυτο το punch που εχει η λάμπα. Όμως με ενδιαφέρει να παίρνει και τα πεταλια γιατι εχω κάποιους ήχους στο κεφάλι μου που δε βγαίνουν από τη default βρομιά του H&K. Εκει ειναι που σκέφτομαι τον blues junior, που και καθαρός ειναι αλλα και παίρνει ωραί τα distortion. Σε νοιωθω αλλα ο HK δεν παιρνει πεταλια καλα....τον ειχε φιλος μου, τον εδωσε fender ΕΓΓΥΗΣΗ αν και δεν τους γουστάρω καθολου(δεν μου κανουν γι αυτα που παίζω) 17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Η διαφορα ειναι τεραστια στον ηχο, ακομα και με gain. Το 90% του χρονου μου το σπαταλω σε <1 watt ρυθμιση. Καλα εσυ το τερμάτισες...ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ αλλα μενω εδώ τσαμπα σπαταλας το χρονο σου θα πω στο 1 Watt λάμπας 16 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε και στο 1 ή 5 θα φάει την κλωτσιά που λέει. σαν να τον κλώτσησε ελέφαντας θα ειναι Τα είπες ΟΛΑ +10000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και ενα αλλο σημαντικο θεμα ειναι τα μεγαφωνα. Ακομα και να μπορεις να ανοιξεις ενα λαμπατο αν δεν εχεις τα καταλληλα μεγαφωνα και σε ειδος και σε αριθμο, παλι μισοδουλειες κανουμε. Τι σχεση ενας marshall πχ, πανω σε 1χ12 σε 2/12 και σε 4/12? Καμια. Αν δεν μπει σε 4/12, δεν ακουμε τον πραγματικο ενισχυτη. Νομιζουμε πως τον ακουμε, επειδη πριν παιζαμε με pod στα μονιτορ. (Το ιδιο πραγμα ειναι και με το attenuator) Καθε λαμπατος εχει μια συγκεκριμενη ενταση και ρυθμιση gain eq που παιζει καλα. Δεν παιζει εκει που γουσταρουμε εμεις ή μας βόλευει. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση