G3Vai Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 kapoios diafimizei tin BOSS i mou fenetai Xmxm :roll: plaka kano haha poli kali i petaliera sou.. kai poli akrivi :!: :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Α' date=' και ένα tube driver πάρε. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μαλλον διαπιστωσες τις καλλιτεχνικες μου προτιμησεις για να το λες αυτο 8) 8) 8) 8) 8) 8) "Καρφώνεσαι" αμέσως με αυτό το avatar!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 αγγελε η πεταλιερα σου μαμαει και δερνει! τωρα σου λειπει ενα lexicon για τα εφε σου,το οποιο θα παει στην λουπα του ενισχυτη σου και θα εισαι αρχηγος! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 με συγχωρεις αλλα ουδεποτε συμπεριελαβα εαυτον στους fan ths tonelab.......το αντιθετο μαλλον......... δεν το λεω για σενα φιλε μου :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Καλό... :) Βέβαια, το πολύμπριζο θέλει ενα βαψιματάκι... cheers Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, ο toneless έχει δίκιο. Βάψε το πολύμπριζο ένα ωραίο φωσφορίζον χρώμα κίτρινο ή προτοκαλί (αυτό δεν εννοούσες toneless? :lol: :lol: ) Να ρωτήσω κάτι? Τα μετασχηματιστάκια εκεί κάτω έχεις τσεκάρει αν προκαλούν θόρυβο? Δηλαδή με το πολύμπριζο εκεί κάτω σε σύγκριση με το να το έχεις απομακρυσμένο όσο σε αφήνεουν τα μήκη των DC καλωδίων τροφοδοσίας, η στάθμη του θορύβου είναι η ίδια? Θέλω να κάνω ένα αντίστοιχο (μικρότερο) κατασκεύασμα και σκέφτομαι για τα τα τροφοδοτικά να κάνω ένα μικρό διαμερισματάκι με αγώγιμη θωράκιση. Θα το έκανες ή τζάμπα κόπος λες να είναι? Εννοείται ότι μόλις βάψεις το πολύμπριζο, τράβα μία φωτογραφία, σκότωσέ το όλο το σύστημα στο ebay και πάρε μια tonelab. :lol: :lol: :lol: (Πλάκα κάνω, αλλά όχι σε εσένα :wink: :wink: :wink:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Βρε τι μου θυμίζει το board τι μου θυμίζει..... http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4106&start=0 http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση