Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε λες ε? πάντως από πότε οι ταινίες διπλής όψης λέγονται dual lock? Απο τοτε που ΔΕΝ ειναι ταινιες διπλης οψεως www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Superfunk said: Απο τοτε που ΔΕΝ ειναι ταινιες διπλης οψεως and what is it then α πα πα... με το τσιγκέλι τα βγάζω... ρε σεις αφού δεν ξέρω τι είναι, ούτε κατάλαβα από το νήμα. Στην αρχή νόμισα ότι λέτε για κλειδιά... Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 όχι ρε π μου.... για βέλκρο μιλάτε τόση ώρα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε όχι ρε π μου.... για βέλκρο μιλάτε τόση ώρα? Οχι, για DUAL LOCK μιλαμε τοση ωρα Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Ναι....... Αντί για velkro βάζεις Dual lock από την εταιρεία 3m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, Superfunk said: Οχι, για DUAL LOCK μιλαμε τοση ωρα αει καλά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Προς sf η ερώτηση. Και σόρυ για το πρήξιμο. Το λευκό Dual lock που μου έστειλες βρίσκω μόνο οντως. Αυτό πάνω στο μαύρο pedalboards φαίνεται άσπρο ή διαφανο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, geka είπε Προς sf η ερώτηση. Και σόρυ για το πρήξιμο. Το λευκό Dual lock που μου έστειλες βρίσκω μόνο οντως. Αυτό πάνω στο μαύρο pedalboards φαίνεται άσπρο ή διαφανο; Διάφανοασπρο Αλλά ΔΕΝ φαίνεται μια και απλά βάζεις μόνο κάτω από κάθε πεταλι,δεν το απλώνεις σε όλη την βάση της πεταλιερας όπως κάνουν κάποιοι με το velcro που είναι φτηνό. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2019 OK thanks. Ετοιμάζουν να πάρω για όλη τη βάση της πετάλιερα και τρόμαξα με το ποσό που βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Τελικά πήρα το dual lock scotch extreme γτ μου ειπαν ότι είναι το ίδιο σαν αυτό που παρέθεσε ο sf πιο πάνω. Αν το έχει χρησιμοποιήσει κανένας ας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση