sonicapg Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας σε μια granite ηλεκτρικη που εχω , ο ένας μαγνήτης ξαφνικα σταματησε να παιζει (μεσαιος) Τον αφαίρεσα , (δεν τον ξεκόλλησα με κολλητήρι απλά τον εβγαλα απο τη θεση του αφαιρώντας τις βιδες στηριξης), τα καλώδια μου φάνηκαν ενταξει ,τον κουνησα οταν τον ξαναεβαλα στη θεση του και εδωσε σημεια ζωης ,αλλα παλι σταματησε.πριν τον αφαιρεσω εδινε σημεια ζωης πιέζοντας τον με τα δακτυλα ελαφρα Δεν μου φαινεται ταλαιπωρημένος.Τα άλλα ηλεκτρικά επισης φαινονται okay. τι κάνω ; αλλάζω μαγνήτη ; Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2019 από sonicapg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Δεν φταιει ο μαγνητης,καποια κολληση εχει θεμα...βρες καποιον που ξερει να το δει Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonicapg Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, noe13 said: Δεν φταιει ο μαγνητης,καποια κολληση εχει θεμα...βρες καποιον που ξερει να το δει λες να αποπειραθω να τον ξανακολλήσω ; εχω πείρα στις κολλήσεις και τα ηλεκτρονικά και μπορω να το κάνω καλά.... ο επιλογέας διακοπτης παντως δε μου φαίνεται να εχει θεμα.εκτος αν απο τη τυχόν βρωμα δεν κανει επαφή ,αλλά δε μου φαινεται βρώμικος .... Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2019 από sonicapg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Ναι να το κανεις...κατα 99.99% φταιει αυτο Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 Ειναι πιθανό να εχει κοπεί το πηνίο ψάξε στο σημείο της κόλησης των άκροδεκτών του Πηνίου μήπως δεν κάνει επαφή Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonicapg Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2019 σας ευχαριστω για τις απαντησεις , θα τα δω κ θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση