Gant Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 :lol: χαχαχα τέλειο!!! Στις ψηλές συχνότητες τα ηχεία μου (philips) συντονίζοταν σε χαμηλότερες αρμονικές, με αποτέλεσμα να ακούω πιο μπάσους ήχους. Το αποκορύφωμα ήταν ότι στα 50Hz δεν άκουγα τίποτα !!! Φιλτράκι, φιλτράκι ;;; Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 μεχρι 22000 χερτζ.ελεος....αλλα ακουγετε ελχιστα :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Τσεκάρετε κι αυτήν την ιστοσελίδα που έχει ένα ανάλογο τεστ: http://www.phys.unsw.edu.au/~jw/hearing.html Χρησιμοποιήστε ακουστικά, προσοχή στις εντάσεις :!: :wink: Στο τέλος θα έχετε ένα (πολύ πρόχειρο) γράφημα σχετικά με την ευαισθησία των αυτιών σας. Κι άλλο ένα site με 3 (κατά τη γνώμη μου ενδιαφέροντα) τεστ: http://tonometric.com/ 8) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Με το ζορι ακουω τα 17ΚΗz! :lol: Γερασαμε... :) Κι εγω μια απο τα ιδια . μη τρελενεσαι . μπορει να μην ειναι και λογω ηλικιας. δεν ακουνε ολοι οι ανθρωποι μεχρι τα εικοσι khz . και ουτε ειναι και πολυ ωφελιμο. δεν υπαρχει τιποτα πανω απο τα 16 , μονο θόρυβος. :lol: :lol: :lol: :lol: http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 μεχρι 22000 χερτζ.ελεος....αλλα ακουγετε ελχιστα :? ναι σιγα ρε τζεισον να μην παιζουν τα ηχεια σου μεχρι 22 και σιγα να μην τα ακους κιολας χε χε χε !! :lol: :lol: :lol: :lol: (λετε ρε να τα ακουει...? 8O ) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Μεχρι 17ΚΗz!Αλλα δεν ξερω αν μετραει με την καρτα ηχου του laptot(Realtek AC'97)κατευθειαν με τα ακουστικα. (καλα οχι οτι το δεξι αυτι δεν το εχω καψει λιγο...) :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Σας εχω ολους!Μεχρι 15khz!! Tο απολυτο κουφαδι!Δεν νομιζω να φταινε τα truth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 ωραίο. Εγώ με realtec και τα ηχεία του acer aspire έπιασα τα 19.000 γι αυτό είμαι ο Ανθρωπος με την Μοναδική Λάμψη. Τώρα τα αυτιά μου γιατί βουίζουν Μάλλον επειδή είμαι και απ την πρόβα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 δεν υπαρχει τιποτα πανω απο τα 16 ' date=' μονο θόρυβος. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Οι φωνες της γυναικας μου οταν αργω να γυρισω... :lol: :lol: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Mέχρι τα 17 ... Σκ@ά!Σαν μπασσίστας δεν τις πολυχρειάζομαι τις ψηλές... :lol: Οπότενες είμαι ο καλύτερος.Ποιος cos_dr & μοναδική λάμψη και κουραφέξαλα!Λάμπω ρε παιδί μου! :lol: :lol: :lol: I rock ,man :mrgreen: :| feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση