spirou Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 http:// http://www.jimmyr.com/blog/hearingloss.html για πείτε μέχρι πόσα khz μπορείτε να ακούσετε. αν θέλετε γράψτε και το συστημα αναπαραγωγής. εγώ τερματίζω στα 19khz με κάρτα ήχου: rme fireface ηχεία : adam a7 στα 75db περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Με το ζορι ακουω τα 17ΚΗz! :lol: Γερασαμε... :) Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 cool... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Με το ζορι ακουω τα 17ΚΗz! :lol: Γερασαμε... :) μη μασάς... πολύ πιθανό να μην είναι και το πιο αξιόπιστο test :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 εγώ ή είμαι θαύμα της φύσης ή τα έχει παίξει το σύστημα μου εντελώς τα ακούω όλα 8O SB live player 5.1 ηχεία creative inspire 5300 5.1 θα σκάσει στη μούρη μου καμία μέρα το pc :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 μη μασάς...πολύ πιθανό να μην είναι και το πιο αξιόπιστο test :wink: Παω ΤΩΡΑ να καθαρισω τα αυτια μου!!! :lol: :lol: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Αν το συστημα αναπαραγωγης δεν πιανει ολες τις συχνοτητες που ακουει ο ανθρωπος, τοτε πως περιμενετε να ακουσετε πανω απο καποια ή κατω απο καποια συχνοτητα :lol: Με ESI ESP1010 και με απλα multimedia speakers ( 20-20.000Hz αποκριση) ακου απο τα 20Hz μεχρι τα 18.000Hz. Αντιθετως με τα HPS5000 ακουστικα της Behringer ακουω απο τα 20Hz μεχρι τα 19.000Hz. Και με τς ψειρες της Sony "αισθανομαι" τα 15Hz σαν δονηση των πηνιων τους, ενω τα 20.000Hz σαν ενοχλητικο υψηλο βομβο. Παντως στην περιπτωση των Sony ακουστικων, μαλλον προκειται για υποψια αντοχης του υλικου, παρα για ακουστικο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Τεστ για την ακοή προσφέρουν δωρεάν στο φαρμακείο Μπακάκου(1ος όροφος) στην Ομόνοια :lol: (έχει κάτι ακουστικά και σου δίνει κάποιες συχνότητες) τώρα πόσο αξιόπιστο είναι δεν ξέρω, εγώ πάντως πέρασα το τεστ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ στις 16000 πάντως ζαλίστηκα και το έκλεισα :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 με μπαντονετες ειναι το τεστ η χωρις :lol: με φτανω τις 18000. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση