bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 4 hours ago, marathon said: Μια και μιλάς για partcasters (που βλέπω ότι έχεις φτιάξει και όπως λες έχεις δρόμο για κατασκευές), λέω ότι διαφωνώ στα περισσότερα No problem, για να τα λέμε είναι το forum. Δεν με χαλάει να διαφωνούμε. Ίσα που έχω αρχίσει να παίρνω μυρουδιά τι συμβαίνει στα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι μάλλον ημΑνε τυχερός Η πάνω και η κάτω είναι οι βασικές μου tele εδώ και κάποια χρόνια. Η μεσαία είναι η ΠΡΩΤΗ που "έφτιαξα" πριν είκοσι σχεδόν χρόνια(συναρμολόγησα και σεταρα δηλαδή για να είμαστε και σοβαροί μια και στο φόρουμ υπάρχουν απίστευτοι κατασκευαστές) μου την έφερε για σεταπ ο τωρινός ιδιοκτήτης της το καλοκαίρι και συγκινήθηκα Στα είκοσι αυτά χρόνια πρέπει να έχω φτιάξει πάνω από πενήντα για φίλους και για εμένα φυσικά.. ΟΛΕΣ ήταν κιθαρουκλες. Φτάνει να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και πως να το πετύχεις Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Εγώ πάλι μάλλον ημΑνε τυχερός Η πάνω και η κάτω είναι οι βασικές μου tele εδώ και κάποια χρόνια. Η μεσαία είναι η ΠΡΩΤΗ που "έφτιαξα" πριν είκοσι σχεδόν χρόνια(συναρμολόγησα και σεταρα δηλαδή για να είμαστε και σοβαροί μια και στο φόρουμ υπάρχουν απίστευτοι κατασκευαστές) μου την έφερε για σεταπ ο τωρινός ιδιοκτήτης της το καλοκαίρι και συγκινήθηκα Στα είκοσι αυτά χρόνια πρέπει να έχω φτιάξει πάνω από πενήντα για φίλους και για εμένα φυσικά.. ΟΛΕΣ ήταν κιθαρουκλες. Φτάνει να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και πως να το πετύχεις εγω συγκινηθηκα με το τρικυκλο απο πισω..μιας κ βρισκω κομματια παζλ - legos...μεσα στο studio μου... Ποσο καταληψη εχει κανει και ο δικος μου ο μπαγασας στο σπιτι..που πλεον δεν τα παρατηρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 17 hours ago, Superfunk said: ... Η πάνω και η κάτω είναι οι βασικές μου tele εδώ και κάποια χρόνια ... Ωραίο χρώμα κάτι έχω ανάλογο. Εγώ όταν παρήγγειλα αυτή , αποφάσισα πως μια Tele κάποτε θα την φτιάξω από το μηδέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση