c.dayz Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 ποια ειναι η γνωμη σας? εγω εχω παιξει και πιστευω πως ειναι πολυ καλα... 8) I-Empire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hazobasix Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Γεια χαρα. ¨Εχω παίξει με αρκετά μπάσα του Αντώνη. Η προσωπική μου άποψη είναι πως για τα λεφτά τα οποία θα διαθέσεικάποιος δεν είναι άσχημα. Βέβαια το τελευταίο που άκουσα θα το χαρακτηριζα κακό όργανο γιατί με δεδομένο πως κόστιζε 2000Ε το finish του ήταν απαράδεκτο(ήθελε ξανα τρίψιμο και βάψιμο) ο ήχος του ήταν μέτριος και η Β δεν υπήρχε απλά. Αυτά τα ολίγα My Low Frequency Greetings azobasix www.myspace.com/planitesenplo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Που μπορει κανεις να βρει να ακουσει τα Antonis στην Αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nathan Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 www.antonisbass.com...kapos etsi nomizo to site..pantos o antonis ftiaxni super organa!arki na xeris ti thelis kai na tou to peis!to mperdema me ta xiropiita einai oti prepi na eisai diavasmenos se genikes grames oson afora to ti thelis na vgi to mpaso.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Σε παρακαλω,να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες διοτι ετσι λενε οι κανονες του noiz,μην σε πλακωσω στις γρηγορες...... :evil: :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nathan Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 pios eiste kyrie?..stamata na xepulas pragmata eise lathos!!!!!tha sou perasi.malon prepei na paro kati kainourgio na sou anapso ta aimataaaa!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hazobasix Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Μπάσσα του Αντώνη μορείτε να ακούσετε στο Guitar Store στη Σουλτάνη στα εξάρχεια. Εμένα πάντως το συγκεκριμένο όργανο που έχει εκεί δε μου αρέσει καθόλου. Ακούστε το και πείτε άποψη My Low Frequency Greetings azobasix www.myspace.com/planitesenplo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King of Soul Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Τα μόνα ελληνικά μπάσα που πραγματικά ανταγωνίζονται τα αμερικάνικα στα παντα, συν ότι η τιμή τους είναι κάτω από το μισό, είναι του Λουκάκη στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Και οι κιθάρες του και τα μπάσα του δεν παίζονται. Ακούω δε, ότι ετοιμάζει καινουργια σειρά με fender style χειροποίητα μπασα με καλή τιμή, αλλά δεν είμαι σιγουρος για το τελευταίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Τα μόνα ελληνικά μπάσα που πραγματικά ανταγωνίζονται τα αμερικάνικα στα παντα, συν ότι η τιμή τους είναι κάτω από το μισό, είναι του Λουκάκη στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Και οι κιθάρες του και τα μπάσα του δεν παίζονται. Ακούω δε, ότι ετοιμάζει καινουργια σειρά με fender style χειροποίητα μπασα με καλή τιμή, αλλά δεν είμαι σιγουρος για το τελευταίο... Κάποιο site έχει ή πρέπει να καβαλήσουμε το πετούμενο για να τα δούμε? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Κάποιος site έχει ή πρέπει να καβαλήσουμε το πετούμενο για να τα δούμε? :) Καλά σου λέει. Την όρεξη μας άνοιξες, φαγάκι δε μας δίνεις........... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση