D'Ailleurs Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς (ή αν έχει παίξει) με αυτές εδώ: Kononykheen guitars. Μάλλον η εταιρία είναι λατινοαμερικάνικης έδρας και τα όργανα φαίνονται πολύ όμορφα. Μου κάνει εντύπωση η (μάλλον) μανατζερίστικη πολιτική σύμφωνα με την οποία κάθε μοντέλο βγαίνει σε συγκεκριμένο αριθμό και δεν ξαναβγαίνει. Τα όργανα φαίνονται καλά αν και αντιγραφές Fender.... Ωραίο μοντέλο φαίνεται αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 "Αντιγραφές" ίσως δεν είναι η ενδεδειγμένη λέξη εδώ... σαφώς "inspired by", με μια λογική που θυμίζει κάπως Charvel από τα πιο γνωστά παραδείγματα. Ενδιαφέρουσες οπτικά. Τολμώ να πω sexy. Εξίσου ενδιαφέρουσα και η προσέγγισή τους στα μοντέλα τους: το βγάζουν, το πουλάνε, πάνε παρακάτω. Άγνωστη πρακτική στα καθ' ημάς. Μάλλον αφορούν κάποιον που θα ερωτευτεί αυτό το διαφορετικό και θα αδιαφορήσει για όλα τ' άλλα, γιατί να δώσεις τα λεφτάκια που ζητάνε (ακόμα και προ shipping & τελώνων) και να αγοράσεις hardware, μαγνήτες και electronics με ερωτηματικά... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Να προσλαβουν ενα business strategist, να τους πει να αλλαξουν ονομα γιατι με αυτο δεν θα τους θυμαται ουτε ο ιδρυτης της εταιρειας. 1 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 On 12/29/2018 at 8:14 PM, Earendil said: "Αντιγραφές" ίσως δεν είναι η ενδεδειγμένη λέξη εδώ... σαφώς "inspired by", με μια λογική που θυμίζει κάπως Charvel από τα πιο γνωστά παραδείγματα. Ενδιαφέρουσες οπτικά. Τολμώ να πω sexy. Εξίσου ενδιαφέρουσα και η προσέγγισή τους στα μοντέλα τους: το βγάζουν, το πουλάνε, πάνε παρακάτω. Άγνωστη πρακτική στα καθ' ημάς. Μάλλον αφορούν κάποιον που θα ερωτευτεί αυτό το διαφορετικό και θα αδιαφορήσει για όλα τ' άλλα, γιατί να δώσεις τα λεφτάκια που ζητάνε (ακόμα και προ shipping & τελώνων) και να αγοράσεις hardware, μαγνήτες και electronics με ερωτηματικά... Η προσέγγιση μου δίνει την εντύπωση "τεχνικής ζήτησης" δηλαδή βγάζεις περιορισμένο αριθμό και ουσιαστικά πουλάς το limited edition και την μελλοντική συλλεκτική αξία που μπορεί να αποκτήσει το όργανο. Δεν μου αρέσουν τέτοιες πρακτικές (limited my ass) προτιμώ ένα προϊόν να υπάρχει στην παραγωγή εφόσον υπάρχει ζήτηση. Και όντως θυμίζουν Charvel καθώς και Fender parallel universe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση