Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερίζω, Είπα να το γυρίσω σε σκέτο πιάνο αυτή την φορά. Προσπάθησα να πώ μια ιστοριούλα με θέμα την θλίψη/νοσταλγία μιας κατάστασης που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε και να ξεκινήσουμε κάτι νεο,μονο και μονο για να ανακαλύψουμε οτι επιστρέφουμε πάλι στην αρχή αλλά με νέες εμπειρίες που ενσωματώνουμε στην αρχική μας θέση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πανευμορφο. Για μενα εδω εισαι Νκολα,σου ταιριαζει γαντι αυτο το υφος. Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Που είναι η φωνή οέο..; Το κομμάτι απεγνωσμένα παρακαλεί για φωνή! Πολύ καλό Νικόλα αλλά, πέρα από την απουσία της προαναφερθείσας ( γυναικείας εάν είναι δυνατό αυτό...) φωνής, μου φάνηκε μικρό σε διάρκεια....ήθελα κι άλλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, cigaret13 said: Που είναι η φωνή οέο..; Το κομμάτι απεγνωσμένα παρακαλεί για φωνή! Πολύ καλό Νικόλα αλλά, πέρα από την απουσία της προαναφερθείσας ( γυναικείας εάν είναι δυνατό αυτό...) φωνής, μου φάνηκε μικρό σε διάρκεια....ήθελα κι άλλο! Βρες μου μια ρε Φώτη τι κάθεσαι Δεν μου έβγαινε κάτι παραπάνω,ίσως στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 26 minutes ago, gvour said: Πανευμορφο. Για μενα εδω εισαι Νκολα,σου ταιριαζει γαντι αυτο το υφος. Ευχαριστώ monsieur χουζούρη! Εχεις γράψει 4 ωραία τραγούδια και μας έχεις αφήσει με την γλύκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Βρες μου μια ρε Φώτη τι κάθεσαι Δεν μου έβγαινε κάτι παραπάνω,ίσως στο μέλλον. Έ τι δεν το λες...να το τραγουδήσω εγώ βρε! Την μελωδία την έχουμε, βρες εσύ στίχους, βάζω και 7-8 κιθάρες κι έτοιμο.......να πως χαλάνε ένα πολύ ωραίο άσμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Ο τραγουδιστης βγάζει στίχους Λοιπόν έχουμε συμφωνία βάλε τα κιθαρόνια και να βρούμε στίχους να το τραγουδήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 μπράβο φίλε. Keep up!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Μερσί Μάστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 να μείνει ως έχει. ενδεχομένως να μην είναι τόσο μπασαδερό το πιάνο. Εχεις ταλέντο στο ύφος αυτό. Εξέλιξέ το και άσε τα πολυορχηστρικά για άλλη φορά. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση