panorios Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά μιλώντας. Ειδήσεις. Πολιτιστικά. Τεχνολογικά. Μουσικά. Αγορά. Ελληνικά και ξένα φόρουμ, podcast, youtube channels, subreddits, facebook. Άλλη πηγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 απ'ολα εκτος τηλεορασης 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε απ'ολα εκτος τηλεορασης Το ιδιο. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε απ'ολα εκτος τηλεορασης Το αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kein Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Βασικά δεν υπάρχει τηλεόραση σπίτι ! μάλλον υπάρχει αλλά είναι στην κουτά της ... και έχω την ηρεμία μου ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ιντερνετ. Ηλεκτρονικες σελιδες εφημεριδων. Το μονο εντυπο που μπαινει σπιτι ειναι το χαρτι του Lidl (που δεν κανει ουτε για τα τζαμια οπως η εφημεριδες δυστυχως ) και η τηλεοραση μονο για CosmoteTv παιδικα (αντε και καμια ταινια στη βαρεμαρα, απλα να παιζει και να χαζεψω, αν δεν βαλω Νetflix. ) Tηλεοραση με την εννοια των ιδιωτικων και δημοσιων καναλιων, ουτε που περναει το δαχτυλο απο το κουμπι. (και αυτη η Μενεγακη ρε φουστη μου... πότε θα παει σπιτι; παιδια δεν εχει;;; ) Επισης, εχω βρει πολυ οικονομικη την αγορα των τευχων απο Guitarist μεσω app. Πολυ φθηνα σχετικα με το ποσο κανουν τα εντυπα, και αριστη ποιοτητα σε σε σελιδες, συν του οτι εχει και λινκς και μπαινεις. Επεξεργασμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 από Holystone Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο από ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ 45 λεπτά πριν, kein είπε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Η τηλεόραση χρησιμεύει μόνο για κάποια κονσόλα gaming και να βάλεις να δεις ταινία από κάποιο μέσο Ενημέρωση ίντερνετ αλλά και εκεί η συμβατική είναι κατευθυνομενη. Η μη συμβατική είναι τύπου Διαδώστε χάχα. Θέλει ψάξιμο που δεν έχω κάνει Για μουσική ενημερώνομαι από φόρουμ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Στον τομεα ειδησεις/πολιτισμος/οικονομια/κοινωνια, more or less απο οπου βρω, αναλογα με τις συνθηκες. Ναι, και απο την TV (αν και σπανιως πλεον) και απο το FB!!! Διαβαζω 4-5 σαητς στο ιντερνετ που ειναι biased (πολιτικα) απο το ενα ακρο μεχρι το αλλο και γενικα χαζευω γιατι με αρεσει ...σε καθε περιπτωση, ειμαι εραστης της αποψης πως για να διαμορφωσεις μια γνωμη κοντα στην αληθεια πρεπει να αλιευεις απο διαφορετικα σημεια και μονιμως να "εξασκεις" τον εαυτο σου στην αναπτυξη κριτικης-συνθετικης ικανοτητας. Μουσικα, σερφινγκ και φορουμ Ευρωπης και Αμερικης. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Εγω μοναχα απο σοβαρα κ πιοτικα καναλια που στηριζουν τις τεχνες, την αμεροληπτη ενημερωση κ τον πολιτισμο..Ναι ..μιλαω για την Ερτ τον ANT1 κ το Σταρ Να προσθεσω ομως οτι η πιο δημιουργικη μου περιοδος ηταν μια τριετια που απλα δεν ειχα τηλεοραση στο σπιτι. Αλλα και τωρα που εχω 2...μονίμως απο το Internet μαθαινω το οτιδηποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση