Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος στο high treble κανάλι Marshall 1987x

Taboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές.

Παρέλαβα έναν Marshall 1987x και από την πρώτη φορά που τον σύνδεσα έχει ένα τρομερά ενοχλητικό "φύσημα" θόρυβο στο high treble κανάλι από τη πρώτη στιγμή που γυρνάς το ποτενσιόμετρο και όσο ανεβάζεις την ένταση τόσο πιο ενοχλητικός γίνεται.Το normal channel παίζει κανονικά.Ο ενισχυτής είναι καινούριος.Αν γνωρίζει κάποιος τι φταίει και συμβαίνει αυτό θα ήθελα να ξέρω πριν τον επιστρέψω.

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την κιθάρα σου την συνέδεσες  επάνω? έπαιξες καθόλου με το high gain κανάλι ? Μήπως ο θόρυβος δυναμώνει οταν η ένταση με κιθάρα ειναι στο θεό?

στις λαμπάτες υλοποιήσεις πάντα υπάρχει θόρυβος όταν δεν υπάρχει σήμα από το όργανο αν ο θόρυβος ειναι αρκετός τότε πας για αλλαγή στις προενισχύτριες λάμπες 

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Νομίζω δεν έχει θέμα η κιθάρα.Σε jtm 45 βέβαια είναι 30 watt και όχι 50 που είναι ο 1987x δεν είχα κανένα πρόβλημα θορύβου και στα δύο κανάλια.Αν ήταν οι λάμπες προενίσχυσης δεν θα είχε έστω και λίγο θόρυβο το normal channel?Υποτίθεται ότι ο ενισχυτής είναι ολοκαίνουριος,άρα έχει θέμα εργοστασιακό.Η κιθάρα μου είναι stratocaster usa και γενικά σε όποιο ενισχυτή την έχω συνδέσει δεν είχα ποτέ θέμα θορύβου.

Άσχετο αλλά νομίζω καθόμασταν μαζί σε ένα φοβερό live του Rosenwinkel πριν μερικά χρόνια στο gazzarte.

Ευχαριστώ!

Καλύτερα να μας απαντήσει κάποιος που έχει τον ενισχυτή για τον θόρυβο που ακούς

Γενικά προβληματικές λάμπες μπορεί να παράγουν θόρυβο (φύσημα)  ας ειναι και σε ολοκαίνουργιο ενισχυτή, δεν εχει σημασία που στο νορμαλ δεν ακούς τίποτε στο drive  κανάλι εχει ένα παραπάνω στάδιο προενίσχυσης

Το θυμάμαι αυτό το live του Rosenwinckel όντως ήταν εξαιρετικό έχω ανεβάσει και κλιπάκια στο νετ

https://m.youtube.com/watch?v=QikXCybLznc

ανέβασε και καμμια  φωτο στο avatar...

Χρόνια Πολλά!

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου