panorios Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panorios είπε Το ειχα ξαναδει - Ενταξει ο Adam..εχω μαθει τοσα πολλα εξαιτιας του..αλλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι σε ποιο σημειο το βρισκεις τραβηγμενο. Μια χαρα τα λεει {κατα τη γνωμη μου} . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα, μέχρι ενός σημείου είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα και με πολύ όμορφο τρόπο. Τα πάντα συχνότητες είναι, εκεί που το βρίσκω τραβηγμένο είναι στην σύγκριση με τα χρώματα στους πίνακες. Δίνει ένα μεταφυσικό ύφος και δεν εξηγεί καθαρά τι θέλει να πει. Η αρμονία είναι όμορφη σε αυτά που βλέπουμε και σε αυτά που ακούμε, ο λόγος που βρίσκουμε αρμονία σε αυτό που ακούμε είναι διαφορετικός από τον λόγο που βρίσκουμε αρμονικό αυτό που βλέπουμε, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου. Την αλλάζω πάντως, με πειστικά επιχειρήματα και πολλά, πολλά data Χρειάζονται πολλές ειδικότητες να συμφωνήσουν σε ένα τέτοιο επιχείρημα ,παρόλα αυτά είναι ενδιαφέρον και σηκώνει πολύ κουβέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση