ginargiros Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 To οτι είναι Fender ή το οτι έχει Celestion δε λέει απαραίτητα και πολλά. Δεν έιχε ακουστεί πολύ η modeling σειρά της Fender και νομίζω οτι την έβγαλε επιδή ήταν έτσι η μόδα. Καλύτερα για φτηνές Modeling λύσεις να επιλέξεις VOX ή Line 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Διακρίνω έναν διαρκή αντι - fender - ισμο ! ! ! Θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις πριν πάρω την τελική απόφαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είναι αντι-Φεντερισμος. Απλά στον συγκεκριμένο τομέα υπάρχουν άλλες καλύτερες προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Βέβαια για αυτά πού ζητάς μάλλον είναι καλύτερος ένας λαμπάτος ενισχυτής Συμφωνω απολυτως.100% Μαλιστα για την περιπτωση σου που τυχαινει να ειναι ιδια με την δικη μου,δηλαδη 2 σε 1 δηλαδη και κρυσταλλινα καθαρα και γαμηστερα γκαζια η λυση ειναι μια: M E S A B O O G I E (πχ. F-30) Κομματακιν ακριβη βεβαια,αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις,δυστηχως... :? http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_f30_gitarrencombo.htm ή καλυτερα:http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_f50_egitarrencombo.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Κομματακιν ακριβη βεβαια' date='αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις,δυστηχως... :? [/quote'] Μηπως υπερβάλλεις λίγο? Δεν διαφωνώ φαίνεται πιο καλός από ότι δείχνει, αλλά έχει 3πλάσια τιμή...! Τρόμαξα και μόνο που την είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι βρίσκουν στη σειρά F της MESA.Με αυτά τα λεφτά πιστεύω έχει πολύ περισσότερες επιλογές απο υπέροχους λαμπάτους.Αν πάρεις MESA δεν θα πάρεις αυτούς. Εγώ τον F30 που άκουσα μου άρεσε μόνο ο ήχος lead.Στα ρυθμικά δεν μου έκανε αίσθηση καθόλου You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 janick τον εχω ακουσει και εγω τον f-30 και μου αρεσε δεν ηταν και το καλυτερο vfm αλλα ειναι boogie!!!!! :wink: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 janick τον εχω ακουσει και εγω τον f-30 και μου αρεσε δεν ηταν και το καλυτερο vfm αλλα ειναι boogie!!!!! :wink: Εντάξει και εγώ είμαι ο Μπάμπης τι να λέει;; :lol: :lol: :lol: Και η Fender Fender είναι και όλοι αγοράσαν Rockinger εδω μέσα :lol: :lol: Ο ενισχυτής αυτός για μένα είναι "Δώσε στο λαό Boogie κάτω απο 2000 ευρώ ίσα ίσα να λένε ότι έχουν" :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά έχει κανείς τον vox που μου προτείνουν όλοι να αγοράσω, ή θα γίνω... πειραματόζωο? 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Οποτε' date=' αν θελεις να παιξεις μαζι με ντραμς δεν ξερω τι γινεται. Αν θα παιζεις μονος ή με αλλες κιθαρες ή ακουστικα οργανα τοτε ο 50 ειναι υπεραρκετος.[/quote'] Mε 30αρη kustom (αυτες τις καταντιες που εδινε το doremi-ημουν μικρος, δεν ηξερα)σε προβα με drums ακομα και πληκτρα και η ενταση πιο κατω απο το μισο και ημουν αρχοντας. Οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα. Αν μιλαμε τωρα για συναυλιες...αναλογως. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση