theoxarhs Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Σκεφτμαι να χτυπησω αυτον εδω γυρω στα 444 EUR κάνει... http://fender.com/products/search.php?partno=2316600000 Τι λετε; Εχετε καποιον να αντιπροτεινετε στα ιδια λεφτα με τα χαρακτηριστικα αυτου;(ή ακόμα καλύτερα;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα! Για τι είδος τον θές? Μπορείς να δεις και τον Line 6 Spider 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Τον θελω για καλα καθαρα, και "ικανοποιητικά" βρώμικα... Τον line6 που λες τον εχω δει. Συγκρίνεται ομως με τον fender? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_150212.htm http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_120210.htm αυτοι ειναι οι παραπλησιοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Σε πρωσιομοίωση πιστεύω οτι οι line 6 είναι καλύτεροι. Βέβαια για αυτά πού ζητάς μάλλον είναι καλύτερος ένας λαμπάτος ενισχυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά το link δεν βγάζει κάτι. Τέσπα επειδή κάτι με προσομοίωση θα παίζει προτείνω Line6 ή όπως πολύ σωστά ειπώθηκε έναν λαμπάτο ενισχυτή Μην κοιτάς που λέει Fender.Στο θέμα των προσομοιώσεων νομίζω η Line6 είναι ένα βήμα μπρος γιατι ασχολείται αποκλειστικά με αυτό.Η Fender αλλού λάμπει :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 +1000 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoxarhs Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 γιατι να ειμαι κολλημενος με την προσομοιωση? ο fender δεν ειναι καλυτερος στα καθαρα? (ας αφησουμε τους λαμπατους γιατι 1. ειναι πιο ακριβοι, και 2. χρειαζονται και εφε, ενώ εγω θέλω στην αρχη να βολευτω με τα εφε που θα εχει ο ενισχυτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Όχι πάντα.Δεν μπορώ να καταλάβω και για ποιόν Fender μιλάς.Τώρα για εφέ που λες εγώ θα σου προτείνω και πάλι Line6. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Η Fender έχει καλά καθαρά κυρίως στους λαμπάτους ενισχυτές.. Όμως ακόμα δε μας είπες για τι είδος τον θές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση