Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 χρονια μετα το πρωτο αριστουργηματικο αλμπουμ τους επιστρεφουν με ακομα ενα αριστουργημα (ο Damon Albarn εχει αστειρευτη εμπνευση τελικα) ,εμπνευσμενο απο το Brexit και την συνολικη βρεττανικη παράνοια και φυσικα Live Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 H πρώτη ακρόαση μου έφερε στο νου το Blackstar του Bowie. Tελικά μια ματιά στα credits λέει Tony Visconti στην παραγωγή. Είναι εκπληκτικό το πόσο επιδραστικός στο ύφος μπορεί να είναι ένας κορυφαίος παραγωγός. Αν δεν ήταν αυτοί που είναι, θα πήγαινε άπατο (και άκλαφτο). Δεν το βρίσκω τίποτα σπουδαίο μουσικά. Πιο πολύ στυλιζαρισμένο μου φαίνεται. Στιχουργικά εξαιρετικό σε γραφή. Θέλει πιο πολύ χρόνο ακρόασης ομολογώ, αλλά δυσκολεύομαι να του δώσω περισσότερο από άλλη μιά. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Περίεργο που αναφέρεις τον David Bowie, γιατί και εγώ σκεφτόμουν ότι ο Damon είναι ο αξιοτερος διάδοχος του ως true genius British song writing master. Εγώ έχω ακούσει το άλμπουμ τρεις φορές και το βρίσκω εκπληκτικό, όπως και το πρώτο άλλωστε. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Το πρώτο δεν το θυμάμαι καν, δεν είναι άκουσμά μου, αλλά είναι από τις μουσικές που προσπαθώ να ακούω ακαδημαϊκά γιατί αναγνωρίζω την καλλιτεχνική τους αξία. Σίγουρα θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία με μεγαλύτερη προσοχή αλλά μέχρι εκεί. Ισως καταφέρει να με κερδίσει μουσικολογικά αλλά όχι μουσικά (μην παρεξηγούμαι, μουσικά εννοώ να με γαργαλήσει ορμονικά). Ναι, σε ορισμένα σημεία ήταν σαν να ακούω Blackstar και σε άλλα σαν να ακούω τον ίδιο τον Bowie. Πολλές κρυφοφανεροαναφορές σε Stranglers, Specials, Beatles και φυσικά Clash ελέω Simonon το καθιστούν μια επιτηδευμένη ιντελεκτσουέλ απόπειρα σκιαγραφήματος ενός παρανοϊκού κράτους. Προτιμώ τον ειλικρινή διαχυτικό τρόπο (μουσικής) γραφής του πάλαι ποτέ αντίπαλου δέους του Albarn, τον Noel. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kein Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο λατρεία για αυτούς ! Υπάρχει πουθενά στο youtube και άλλο κομμάτι εκτός από το single ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω ότι υπάρχει όλο το άλμπουμ και πολλά αντίστοιχα βίντεο. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση