Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Έχει πιάσει μια μανία τη γυναίκα μου να κάνει power point-videos. Οπότε κι' εγώ πρέπει κάπου να τα δημοσιεύσω. Έχει κάτι λαθάκια, αλλά πρόβα είναι, οπότε ... 6 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Πέρα από τα λαθάκια, το power point και τις πρόβες....., κάτι από την δισκογραφία σας πότε θ'ακούσουμε; Το κομμάτι δεν το ήξερα, αλλά καλά (έ καλά τώρα τι περίμενες...) το βαράτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πέρα από τα λαθάκια, το power point και τις πρόβες....., κάτι από την δισκογραφία σας πότε θ'ακούσουμε; Το κομμάτι δεν το ήξερα, αλλά καλά (έ καλά τώρα τι περίμενες...) το βαράτε! Ντεν έχουμε δισκογραφία καρντιά μου! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ντεν έχουμε δισκογραφία καρντιά μου! Ποτέ δεν είναι αργά... και δεν αστειεύομαι..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ποτέ δεν είναι αργά... και δεν αστειεύομαι..! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ μου άρεσε, μπράβο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, cigaret13 said: Πέρα από τα λαθάκια, το power point και τις πρόβες....., κάτι από την δισκογραφία σας πότε θ'ακούσουμε; Το κομμάτι δεν το ήξερα, αλλά καλά (έ καλά τώρα τι περίμενες...) το βαράτε! με τον κηδεμονα σου αυριο! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Ροκ εκτελεση του κλασικου αυτου τεμαχιου,στα γνωστα υψηλα στανταρντς της μπαντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Γκρούβα to die for. Φωνή επίσης. Άντε εντάξει, και οι εξάχορδοι το 'χετε. Το σωστό, σωστό... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, geodimitri είπε Πολύ μου άρεσε, μπράβο!!! Τhanks geo. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση