Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν ο jazzoγιώτατος για τα σόλα,ο Φώτης κιθάρες/drums,o Cos στα πλήκτρα και εγώ θα σας λέω μπράβο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Ο ήχος σου στο 0.19 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, cigaret13 said: Κατ'εμέ μάλλον το πιο ολοκληρωμένο σου κομμάτι από πλευράς σύνθεσης Νίκο. Εάν καθίσεις και τελειοποιήσεις κάποια μελωδικά μέρη (περισσότερο το τελείωμα τους) θα γίνει ακόμα καλύτερο. Όσο για την μίξη-παραγωγή του το ξέρεις ότι θέλει δουλειά.... Κάποιες νότες πολύ δεξιά του πιάνου ακούγονται πολύ δυνατά και η ένωση των parts θέλει λίιιιγο περισσότερη προσοχή. Εντάξει, για τα τύμπανα δεν λέω κάτι..... Φώτη έδωσα αγώνα αυτή την φορά για την μίξη/παραγωγή αλλά το ξέρω οτι θέλω πάρα πολλά ψωμιά ακόμη. : ( Ντραμς τα είπα και στoν Δημήτρη,είμαι τέρμα άσχετος προς το παρόν. Ευχαριστώ για την κριτική :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, dimsonic said: Ο ήχος σου στο 0.19 Είμαι καταπληκτικός :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 είσαι ένα χρόνο και γύρω στα 130 ευρώ πίσω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Τα 130 απο που?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Nikos Aravanis είπε Φώτη έδωσα αγώνα αυτή την φορά για την μίξη/παραγωγή αλλά το ξέρω οτι θέλω πάρα πολλά ψωμιά ακόμη. : ( Νίκο εγώ άρχισα με τα Daw τέλος του 2011 και ίσως τώρα (λαίμαι τώρα...) κάτι να κάνω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Μπράβο Νίκο!!! Νομίζω κι εγώ ότι είναι το καλύτερο σου (για μένα) μέχρι τώρα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, geodimitri said: Μπράβο Νίκο!!! Νομίζω κι εγώ ότι είναι το καλύτερο σου (για μένα) μέχρι τώρα!!! Μερσί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση