cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε χρόόοονια τώρα.... Μπορεί και να υπάρχει, αλλά δεν το ρισκάρω πια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 σιγα σιγά μπαίνεις στο νόημα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, johnps said: εγω βρηκα αυτο κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο...ειχα αφησει και καλτσα αλλα μαλλον δεν χωρουσε και το αφησε απο κατω... ενδιαφέρον δέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ μόνο αυτό το πραγματάκι θέλω, λιτός φέτος. Αν μπορώ να γίνω άπληστος θα ήθελα και αυτήν εδώ την κυρία More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Oλα τα παραπάνω μια χαρά είναι, εγώ ζητάω το ποιο σημαντικό .....ποιο επιδέξια δάκτυλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kein Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 https://www.residentadvisor.net/images/reviews/2012/nektar-panorama-p4_02.jpg Εγώ με ένα τέτοιο μαραφέτι, θα ήμουν κατευχαριστημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση