Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ez είπε Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο χειρότερος. (είμαι σίγουρος ότι μέχρι και ο Santa μια-δυο συγχορδίες θα τις παίζει...) Άη Βασίλη (δηλ,. Αη Νικόλα) φέτο φέρτο: Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια μη το κοροϊδεύετε αυτο με τον ΑηΒασιλη. Είμαι στη δουλειά , βράδι παραμονής πρωτοχρονιάς και αλλάζω σμσ με τον Eagle. Ε λέμε και το αστείο τι θα θέλαμε για δώρο και λέω ένα jcm800 σε καλή κατάσταση και σε καλή τιμη που έψαχνα καιρο. Σου εύχομαι να το βρεις σύντομα μου λέει. Τελειώνει η δουλεια, πάω για υπνο και κατά τις 10 με ξυπνάει ο γιος μου (που τον ειχα στην τσιλια να τσεκαρει τις αγγελιες καθημερινά). Jcm 800 κεφάλι καμπίνα μου λέει. Βλέπω φωτο, τιμη, παίρνω τηλεφωνο, έτοιμο το δώρο. Νασαι καλα ρε Θοδωρή παιχταρά με τις ευχές σου. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φέτος τον πήρα τηλέφωνο γιατί με την αλληλογραφία δε συνεννοηθήκαμε. Οπότε ακολούθησε ο εξής διάλογος: Άγιος Βασίλης: Ναι Εγώ: Έλα μαν - Που 'σαι ρε τζαζ; - Εδώ μωρέ ξέρεις τα γνωστά - Αποφάσισες τι δώρο θέλεις φέτος; - Ναι είμαι έτοιμος - ΄Ήσουνα καλό παιδί κλπ; - Όχι και πάρα πολύ αλλά ξέρεις, έχω μαζέψει καλό κάρμα από παλιά. - Ναι οκ είσαι ακόμα μέσα στο όριο. Λοιπόν λέγε - Θέλω έναν πραγματικό ζωντανό δεινόσαυρο που να είναι ήμερος και να μπορεί να μένει αρκετές ώρες μόνος του σπίτι. Α και να μη χρειάζεται βόλτα κάθε μέρα. - Ρε τζαζ τα έχουμε ξαναπεί. Κάτι πιο απλό; Κιθαρίστας δεν είσαι; Ζήτα ρε παιδί μου καμιά κιθάρα κανά πετάλι, τέτοια πράματα. - Βασιλάκη με έχεις όλο στο περίμενε με το δεινόσαυρο εδώ και 30 χρόνια. Τεσπά, άκου: Θέλω ένα combo λάμπα με δωδεκάρι μεγάφωνο, το λιγότερο 15 βατ, tweed καθαρό και να βρωμίζει πολύ σταδιακά και να παίζει φοβερά και στο ενάμισι. Επίσης να είναι το πολύ 12 κιλά. - ..... - Γι' αυτό σου λέω φέρε μου το δεινόσαυρο να ησυχάσεις κι εσύ κι εγώ. - Έγινε. Έχω κάνει χώρο στο σπίτι και τον περιμένω. Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 από Jazzjoker 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εύκολο….. απορώ γιατί σε τυραννάει … https://www.redbubble.com/people/mrsmitful/works/33012912-dinosaur-playing-guitar-acoustic-electric-bass-guitar-t-shirt-tee-gift?p=sticker&rel=carousel Εγώ… ορθολογικά!!! μη.... ορθολογικά!!!! Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 από lgbesios rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 14 hours ago, otto## said: ...Υπερβολές και ακρότητες είναι απολύτως δεκτές.... Από μουσικά είμαι ΟΚ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο. Χωρίς γείτονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Τα παιδιά μου στο Λονδίνο (έρχονται 18 Δεκ). 2 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να φυγει ΑΜΕΣΑ ο ΑλεκΣης & η συμμορία του (μπας και μεινει τιποτα ορθιο και μπορεσουμε να δωσουμε καποτε στα παιδια μας το ΜΟΝΟ δωρο που αξιζει δηλ..ΕΛΠΙΔΑ για μια καλυτερη ζωη). Τα ΥΛΙΚΑ αγαθα δεν με ενδιαφερουν πλεον...γερασα... Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε Να φυγει ΑΜΕΣΑ ο ΑλεκΣης & η συμμορία του (μπας και μεινει τιποτα ορθιο και μπορεσουμε να δωσουμε καποτε στα παιδια μας το ΜΟΝΟ δωρο που αξιζει δηλ..ΕΛΠΙΔΑ για μια καλυτερη ζωη). Τα ΥΛΙΚΑ αγαθα δεν με ενδιαφερουν πλεον...γερασα... Μόνο ο ΣΟΡΟΣ μπορεί να τον διώξει. Εμένα ο Αι Βασίλης πρέπει να μου φέρει αυτό γιατί μου αξίζει. https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/keyboards/komplete-kontrol-s49-s61/ είμαστε στις διαπραγματεύσεις. Και επειδή ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος πρέπει αν είναι σωστός να μου φέρει και αυτή για να παίζω μαζί της. χαχαχα;χχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 53 minutes ago, Jazzjoker said: - Γι' αυτό σου λέω φέρε μου το δυνόσαυρο να ησυχάσεις κι εσύ κι εγώ. - Έγινε. Έχω κάνει χώρο στο σπίτι και τον περιμένω. μα γιατί τον ζορίζεις γέρο άνθρωπο... να στο ριπάρω να τελειώνουμε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Και επειδή ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος πρέπει αν είναι σωστός να μου φέρει και αυτή για να παίζω μαζί της. χαχαχα;χχαχαχαχαχαχαχα Μάλλον αυτόν θα σου φέρει….. 1 2 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση