cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μήπως αντί για κιθάρες κι ενισχυτές, να σας έφερνε ο άγιος καμιά άλλη γυναίκα? Α, ρε LK, έτοιμη πελατεία έχεις. Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, cigaret13 said: Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει... Για την strat όλα αυτά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Για την strat όλα αυτά? Όχι ρε... ήταν από πάνω μου την ώρα που έγραφα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 20 minutes ago, gkourmoul1 said: Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα. Μια χαρα ειναι ο bugera.... google is your friend 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, dimsonic said: google is your friend ti den katalabaineis με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Όχι ρε... ήταν από πάνω μου την ώρα που έγραφα.... Τώρα που το ξαναδιαβάζω σαν να ακούγετε πονηρούτσικο αυτό..... εννοούσα από πίσω μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ti den katalabaineis ti na psaksoume sto google? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Just now, cigaret13 said: Τώρα που το ξαναδιαβάζω σαν να ακούγετε πονηρούτσικο αυτό..... εννοούσα από πίσω μου! μόνο εσύ το σκέφτηκες... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Just now, cigaret13 said: ti na psaksoume sto google? άστο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Charvel Guthrie Govan HSH Flame Maple https://www.thomann.de/gr/charvel_guthrie_govan_hsh_flame_maple.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση