otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, gkourmoul1 said: Εχω συνταξει λιστα... Bugera v55 Epiphone g-400 Fender locking tuners Digitech carcosa Wambler Pantheon Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, otto## said: Δυσκολο. Πρεπει να την εντοπίσει και να τη διαπραγματευθεί. Ενώ αμα ζητήσεις, κατι υπερβολικό μεν αλλά καινούργιο δε, τσουπ θα περάσει από τομαν και θα στο παρει. Πρακτικά πραματα παίδες. Ebay δεν έχει εκεί στον βορρά? Θα μπει μέσα και θα του την πάρει, τέλος. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=yamaha+sg+2000+guitar&LH_PrefLoc=2&_sop=15 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, cigaret13 said: Άντε βρε, παίζεις με τον πόνο μου.... Εάν την είχα, να δεις τι σουξέ θα έγραφα! Σουξέ γράφεις και τώρα, άλλο είναι το θέμα. Αν την είχες, πάλι θα έπαιζες αρπίσματα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σουξέ γράφεις και τώρα, άλλο είναι το θέμα. Αν την είχες, πάλι θα έπαιζες αρπίσματα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Χριστουγενιάτικο GAS forum level.... 9,7000000000000000000 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 5 minutes ago, otto## said: Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone? Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα. Μια χαρα ειναι ο bugera.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, gkourmoul1 said: Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα. Έλα ρε συ, κάνε το γνωστό κόλπο. Μόλις δει τιμή ενώ εσύ θα τον περιεργάζεσαι, πες δυνατά με ύφος ειδικού.... "Ε όχι ρε μαμώτο, κι ο Άη Βασίλης μαϊμούδες?" 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα. Μια χαρα ειναι ο bugera.... Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως αντί για κιθάρες κι ενισχυτές, να σας έφερνε ο άγιος καμιά άλλη γυναίκα? Α, ρε LK, έτοιμη πελατεία έχεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, cigaret13 said: Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά... google is your friend... έλα λάθος quote... Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση