Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 5 minutes ago, dimsonic said: μα γιατί τον ζορίζεις γέρο άνθρωπο... να στο ριπάρω να τελειώνουμε? Και τι-ρεχ δεχόμεθα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, lgbesios είπε Μάλλον αυτόν θα σου φέρει….. Αυτό θα είναι καλό γιατί θα φέρει την ανάπτυξη και τη δημόσιοοικονομικη πειθαρχία μέσω των συνεχών αλλαγών κλάδων για να μην βγαίνει ένας με το ίδιο αντικείμενο για δεκαετίες στη σύνταξη. Καινοτομία με τη θεσμοθέτηση του DIVERSITY στο ΔΗΜΌΣΙΟ. I LOVE IT! Το θέμα είναι τι θα πει ο ΣΟΡΟΣ και ΤΙ στάση θα κρατήσει ο ΠΟΥΤΙΝ. Πάντως τα νούμερα δεν βγαίνουν για την γκομενα. Μόνο για το komplete kontrol. Χαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jazzjoker είπε Θέλω ένα combo λάμπα με δωδεκάρι μεγάφωνο, το λιγότερο 15 βατ, tweed καθαρό και να βρωμίζει πολύ σταδιακά και να παίζει φοβερά και στο ενάμισι. Επίσης να είναι το πολύ 12 κιλά. http://www.lazyjprojects.com/lazyj20.html Αν δεν εχει...ο Βασιλης τα 3.000 που κανει οποιοσδηποτε TWEED DELUXE που μπορεις να φτιαξεις ευκολα μονος σου (ή να σου φτιαξει καποιος αλλος) γυρω στα 1000 ευρω θα κανει τα ιδια αν του βαλεις ενα ελαφρα μεγαλυτερο transformer,6L6 ,GZ34 rectifier και σοβαρο μεγαφωνο. Ο δικος μου ακριβως ετσι ειναι. Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, otto## είπε ζητα και καμια στρατοκαστερ Τρεις που ηδη εχω δεν ειναι αρκετες, ο σωστος αριθμος ειναι μια σε καθε χρωμα του καταλογου της fender (αντε εξαιρειται το antigua sunburst, μια λιγοτερη). 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Τρεις που ηδη εχω δεν ειναι αρκετες, ο σωστος αριθμος ειναι μια σε καθε χρωμα του καταλογου της fender (αντε εξαιρειται το antigua sunburst, μια λιγοτερη). Μονο με τα χρωματα τις διαλεγεις? Alder, ash, maple, rosewood x 2 χρωματα η καθε μια (sunburst, daphne blue) Ενας φιλος εχει 23 (παλιες) και ψαχνει και για αλλες. Εχει βαλει πορτα ασφαλειας θησαυροφυλακιου. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2018 7 hours ago, KostasP said: Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο. Χωρίς γείτονες. Λάκη εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 On 11/29/2018 at 10:40 PM, otto## said: Stratocaster* με τα εξής χαρακτηριστικα (τυχαια σειρα): - κόκκινη**, ομως επουδενι οχι car - ροζγουντ ταστιέρα - οχι πολυ λεπτο μπράτσο αλλα ουτε και μπειζμπολ μπατ - μιντ γκριν πικγκαρντ - οχι πολυ πριμους μαγνήτες - νιτρο φινις - βινταντζ κλειδιά - μιντιουμ και πανω ταστα *δε με νοιάζει να ναι Φεντερ. Στην περίπτωση που δεν ειναι Φεντερ παρακαλώ να μην έχει στραβοχυμενο χεντστοκ. **δεκτα fiesta, torino red Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 On 12/7/2018 at 12:12 PM, KostasP said: Από μουσικά είμαι ΟΚ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ζητώ (να μου χαρίσουν) παραθαλάσσια μονοκατοικία με κήπο.... ... για να βάλω μέσα όλους τους ενισχυτές, τις κιθάρες, τα πετάλια, και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που μου έφερνε ο Άη Βασίλης κάθε χρόνο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Τίποτα δεν θέλω από τον Αη Βασίλη. Εγώ ειμαι ο Αη Βασίλης μου. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2018 8 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Τίποτα δεν θέλω από τον Αη Βασίλη. Εγώ ειμαι ο Αη Βασίλης μου. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χρόόοονια τώρα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση