otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανοίγω το κλασικό Χριστουγεννιάτικο θέμα που είχα ανοίξει και χρόνια πριν. Υπερβολές και ακρότητες είναι απολύτως δεκτές. Αφού είμαστε σε μουσικό φόρουμ, θα έλεγα ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε στα της μουσικής/εξοπλισμού ΑΛΛΑ άμα δε παίζει κάτι τέτοιο (όπως στη περίπτωσή μου) ας ποστάρουμε κατά βούληση. Καλές γιορτές σε όλους. Υγεία εύχομαι και ψυχική ηρεμία. Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από otto## 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Πάντα ήθελα (αλλά ποτέ δεν είχα) ένα παντελόνι. Όχι οποιοδήποτε παντελόνι όμως, ένα συγκεκριμένο. Δεν το έχω βρει πουθενά μέχρι τώρα, ούτε ξέρω πόσο κάνει. Αν μπορεί ο άγιος Βασίλης ας μου το φέρει. Ευχαριστώ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Εχω συνταξει λιστα... Bugera v55 Epiphone g-400 Fender locking tuners Digitech carcosa Wambler Pantheon Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Μετα απο πολλα χρονια εχω φταςει στην Ιθακη μου απο θεμα ηχου κ εξοπλισμου. Ομως επειδη κανεις δεν απαγορευει την απληστια και τα ονειρα θα ηθελα μια συνομηλικη στρατ του 74, μια αυθεντικη 18v electric mistress, εναν hiwatt SA 212 combo κ μια relic DG fender signature strat. Α και μια EJ. Αυτα τα ολιγα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 άστο καλύτερα.... γέρος άνθρωπος.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα Nord Electro 6D -61 μαζί με τη θήκη (καλά φέρε το όργανο και τη θήκη τη βρίσκουμε....) Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από stavros_d80 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Δε θα γινω ουτε απληστος,ουτε υπερβολικος... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια τώρα του στέλνω γράμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 16 minutes ago, stavros_d80 said: Ένα Nord Electro 6D -61 μαζί με τη θήκη (καλά φέρε το όργανο και τη θήκη τη βρίσκουμε....) αν είναι να μπει στον κόπο βολεύομαι και με ένα ΧΚ1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, bouzoukleri said: Χρόνια τώρα του στέλνω γράμμα Τα έβλεπα τα γράμματά σου, αλλά νόμιζα ότι ήθελες combo, και δεν θα μπορούσα να σύρω το έλκυθρο. Αν είναι μόνο για κεφάλι, θα δούμε. ΡΟΥΝΤΟΛΦ 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση