Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 1 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, npap είπε Την γουσταρω τρελα την Andrea.. και σαν φωνη κ σαν τρομπετα. Ειδικα αυτα τα λατινιαρικα..ειναι τοσο μεσα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2019 από gutter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, vagelism είπε Την γουσταρω τρελα την Andrea.. και σαν φωνη κ σαν τρομπετα. Ειδικα αυτα τα λατινιαρικα..ειναι τοσο μεσα.. θα συμφωνήσω... μ αγγίζει πάντα η συναισθηματική της "μουσική" προσέγγιση (ειδικά όταν έχω και την χαριτωμένη σεμνή παρουσία της να απασχολεί θετικά μια ακόμα μου αίσθηση) που αφήνει εύκολα μη ορατή στην dark side of the moon την φυσιολογική τεχνική ανωριμότητα σε κάποια σημεία του κάθε perfomance της (κυρίως στην φωνή πχ στον έλεγχο των δυναμικών που όμως όντως στα λατινιάρικα δεν είναι προτεραιότητα)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Κι εγώ ακόμα ονειρεύομαι τι θα έκανα αν είχα .... 2 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Κομμάτι που "κώβει" Τρελαίνομαι με τη φωνή του άφωνου Mustaine Teeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Live παίξιμο αψεγάδιαστο !!! skillz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Εννοείται ότι αυτό το κομμάτι τους δεν έχει ούτε 1Μ views 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα κομμάτι που δεν το είχα σε εκτίμηση όταν ήμουν πιο μικρός Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από VangelisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις