fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια και μιλούσα για χορευταράδες σε άλλο thread, το μυαλό μου πήγε σ' ένα τύπο που και χορευταράς είναι, και σε ξεσήκωνε να χορέψεις. Επεξεργασμένο 5 Απριλίου 2019 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @rockhead To αγαπημενο μου απο την Τσαπμαν. Ενα μικρο αριστουργηματακι. Μας εφτιασες. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosL Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Εγω είμαι συντονισμένος εδω όπως κάθε μέρα : http://rockmelodic-radio.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Δεν έχει την album version στο YouTube, αλλά και εδώ είναι φοβερός ο Smith 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 ποσο ECM material ειναι ο Dominic..αλλα κ ποσο τον εχουν επηρεασει ολα αυτα τα χρονια πλαι στον Sting 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις