cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Πως να πάρεις "like" απ'τον Gvour? Ανεβάζεις ένα βιντεάκι με τον βασιλιά.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Just now, cigaret13 said: Πως να πάρεις "like" απ'τον Gvour? Ανεβάζεις ένα βιντεάκι με τον βασιλιά.... Μουσατε,μας το πηρες το σκωτι.Ανατριχιασα ρε πστμου. Και να σου πω και κατι?Με φτιαχνουν αυτες οι "λαθος" νοτες που παιζει που και που. Αυτα εξαλλου ειναι τα μπλουζ. Μπορει να ναι 5 λαθος,η μια που θα παιξει και θα σε πιασει,σε στελνει. Ειναι κι αυτη η φωνη παρεα με τον τροπο που το λεει.... Λαικ λοιπον ρε γιγαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 αλλη μια τραγουδιστρια που ειναι μια κατηγορια μονη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, gvour είπε Μουσατε,μας το πηρες το σκωτι.Ανατριχιασα ρε πστμου. Και να σου πω και κατι?Με φτιαχνουν αυτες οι "λαθος" νοτες που παιζει που και που. Αυτα εξαλλου ειναι τα μπλουζ. Μπορει να ναι 5 λαθος,η μια που θα παιξει και θα σε πιασει,σε στελνει. Ειναι κι αυτη η φωνη παρεα με τον τροπο που το λεει.... Λαικ λοιπον ρε γιγαντα. Γι'αυτές τις "λάθος" νότες το ανέβασα μακρυμάλλη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, lgbesios είπε κυρ Νίκο είναι ακόμη πιο παλιό το νήμα να φανταστείς το post μου που αναφέρεσαι πρέπει να είναι το πρώτο του δεύτερου μέρους του νήματος. δεν θυμάμαι κιόλας αλλά σε ένα πρόχειρο ψάξιμο για να το επιβεβαιώσω, αυτό φαίνεται σαν πρώτο... με αυτόν (ακριβώς) τον τίτλο δεν νομίζω να υπάρχει άλλο... μήπως υπήρξε με κάποια παραλλαγή?... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 με τον μεγάλο μάλλον βρήκε την καλύτερη εκτέλεση του μετά την original... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις