sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Nola είναι άλλο ένα tattoο μες 'το μυαλό για μένα έμενα ίσως το πρώτο ...αληθινό όχι ότι έχουν κακό δίσκο . Με κρυφά διαμάντια της " σαπιο-ποταμίσιες " μπαλάντες 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 9 minutes ago, Rebel_Of_South said: ντάξει υπερβολή κι αυτό που λες . Πάντως το Load το έχω πολύ ψηλά και γενικά αυτόν τον "ήχο" που έχει , όπως και των CoC, AiC, Down Δεν είναι υπερβολή φίλε μου. Όταν μιλάμε για μπάντα με το Black Album στο ενεργητικό της συν τις δισκάρες των 80s, πρέπει να επηρεάζει και όχι να επηρεάζεται έτσι. Αυτά από έναν καμένο που άκουγε το Puppets ένα μήνα σερί όταν το πήρε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 3 minutes ago, Rebel_Of_South said: όχι ότι έχουν κακό δίσκο . Με κρυφά διαμάντια της " σαπιο-ποταμίσιες " μπαλάντες Έτσι φίλε In the swamp καταστάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Ξυραφιές λέμε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Όταν μιλάμε για μπάντα με το Black Album στο ενεργητικό της συν τις δισκάρες των 80s, πρέπει να επηρεάζει και όχι να επηρεάζεται έτσι. εγώ το βρίσκω απόλυτα υγιές και για να μείνω οντοπικ 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Μέσα στο top 3 δίσκων που βγήκαν το 2018, και βγήκαν πολλοί που μου άρεσαν. Διαφορετικός, φρέσκος, πανέξυπνος, με φανταστική αισθητική και άπαιχτα παιξίματα. Ρίξτε μια αυτιά. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Σουηδία φίλε ... Πολύ ψωμί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις