vagelism Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 εγω με αυτο...{κοιτα που συμφωνω με τον Dim...} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 αυτό μου φέρνει πολύ σε massive και δεν τρελλαίνομαι, αλλά όλος ο δίσκος είναι εξαιρετικός. Και ο δεύτερος.... (άλλο πράγμα εντελώς βέβαια) μετά....σοβάρεψε πολύ το κορίτσι.... μέχρι και στους ολυμπιακούς τη φέρανε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, vagelism said: 4 χρονια πριν κατεβασει ρολλα αγαπητο μελος {μαλλον δεν θα του αρεσουν βεβαια. και αυτοι...} με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε αυτό μου φέρνει πολύ σε massive και δεν τρελλαίνομαι, αλλά όλος ο δίσκος είναι εξαιρετικός. Και ο δεύτερος.... (άλλο πράγμα εντελώς βέβαια) μετά....σοβάρεψε πολύ το κορίτσι.... μέχρι και στους ολυμπιακούς τη φέρανε... Debut - post - Homogenic - Vespertine - Dancer in the dark ειναι κατ εμε Must δισκοι σε καποιον που θελει να ψαξει τι εστι Bjork Αγαπημενο ομως ειναι το Vespertine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 για το φίλο μου τον Βαγγέλη 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Ωπα...ποια ειναι αυτη? δεν την ξερω... Με τους Tower of power παιζει? ...εγω αυτο το κοριτσακι ξερω...εδω κ 6-7 χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θελω να σχολιασω κατι αλλο περαν του: ρε αδερφια συν-κιθαριστες, απο ποτε γνωριζετε την υπαρξη των "μισων" σλάηντ; Ειλικρινα, μου εκανε μεγαλη εντυπωση... 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις