cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να σοβαρευτούμε λίγο..... Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 γιατί στεναχωριέσαι gmoukou? δεν πιστεύω να ακούς Bruno Mars? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Κάτι γίνετε με τα Url του youtube, άλλο βάζω, άλλο δείχνει....κάνω refresh την σελίδα στο Νόιζ και ξαναλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, cigaret13 said: Για να σοβαρευτούμε λίγο..... Μια απίστευτη μπάντα που χάθηκε μέσα στα συμβόλαια, δικαιώματα, managers και promoters.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Just now, cigaret13 said: Κάτι γίνετε με τα Url του youtube, άλλο βάζω, άλλο δείχνει....κάνω refresh την σελίδα στο Νόιζ και ξαναλλάζει. το έχω πάθει και εγώ. ούτε με refresh γινεται. Θέλει να πας στη σελίδα που παίρνεις το βίντεο, να το βρεις και να το πάρεις από κει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε το έχω πάθει και εγώ. ούτε με refresh γινεται. Θέλει να πας στη σελίδα που παίρνεις το βίντεο, να το βρεις και να το πάρεις από κει Από το youtube τα παίρνω αντιγραφή-επικόλληση όλο το url, όπως έκανα πάντα. Εδώ ας πούμε θα βάλω το Arubaluba που απ'την αρχή ήθελα να ποστάρω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 ....και για την ώρα βλέπω Γκάρυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε και μετα από αυτό ακούς Bruno Mars... τι να κάνουμε...κάποτε ξυπνάμε και τα όνειρα κόβονται απότομα Γιατι τι εχει ο Bruno?? He is good enough for Sting...Λες να μην ειναι για μενα? καθεις στο ειδος του κ ο Λουμιδης στους καφεδες My friend.. Mε το να εχω στεγανα..θα καταληξω να μου αρεσουν μονο οι ...Yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) όχι από το youtube απλώς. Από την σελίδα του youtube που τα ανεβάζει... δηλαδή από την σελίδα των Camel Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 έκανα refresh και μου βγάζει Yes.. Περίεργα πράγματα, μάλλον χρειαζόμαστε ξεμάτιασμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις