vagelism Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλά όλα αυτά που ανεβάζεται (εντάξει, όχι όλα....) αλλά μεσημέρι (όπως τώρα) μετά τσίπουρου με μεζέ πριν το lunch (like me now...) ταιριάζει κάτι σαν κι αυτό...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 ... και επιστρέφουμε καλοί μας φίλοι με κάτι λιγότερο .... ανατολίτικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο το τραγουδι ειναι η 1η αναμνηση που εχω απο την μουσικη σαν παιδι.Ειναι αρχες του 80 και θυμαμαι να το ακουω στο PHILIPS ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ ραδιοφωνο του σπιτιου.......ακους Λακη??? και να το "οπτικοποιω. Ημουν 4-5 χρονων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, vagelism είπε Αυτο το τραγουδι ειναι η 1η αναμνηση που εχω απο την μουσικη σαν παιδι.Ειναι αρχες του 80 και θυμαμαι να το ακουω στο PHILIPS ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ ραδιοφωνο του σπιτιου.......ακους Λακη??? και να το "οπτικοποιω. Ημουν 4-5 χρονων.. Aυτό το τραγούδι μου έχει μείνει κι εμένα από την παιδική μου ηλικία για άλλο λόγο. Είχα πάντα την απορία "ποιανού τη σειρά έπαιρνε ο καβαλάρης". 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 1 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις