gvour Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 Λασκα με το μπουκαλι,γιατι την πατας χωρις να το καταλαβεις. Το παιρνεις παρεα,διπλα στη ζεστα απο το τζακι και το κατεβαζεις χωρις να καταλαβεις. Καλο βραδυ με ενα τετοιο ακομα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 ξημερώνει... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2019 www.youtube.com/watch?v=Rp7QhkPgDd0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 https://youtu.be/fj4aJ8R0k2Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις