Guru npap Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2018 και συναίσθημα... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2018 συν το προαίσθημα και το παραίσθημα... Χρόνια Πολλά φίλοι... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Θα μου πάρει καιρό να συνέλθω από αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Δεν θέλω να σας διακόψω αλλά ίσως δοκιμάσετε και στην ενότητα video για το τι ακούτε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, mpamps είπε Θα μου πάρει καιρό να συνέλθω από αυτό! καποια στιγμη ειχα ποσταρει αυτο το θεμα..και ειχα παρει ειδικη αδεια απο τον Amir για να ποσταρω αυτο το transcription στοΝοιζ. Θα το βρεις εδω μεσα. Πραγματικα εξαιρετικη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Blondie LIVE at the BBC Maida Vale Studios https://youtu.be/bn1C8EBA-H0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2018 Τι έγραψε πάλι ο άνθρωπος... 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις