vagelism Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2019 τι ωραια δουλεια..+ clip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 τι μου θύμισε ο φίλος μας... για πολύυυυ καιρό στην προεφηβεία μου το άκουγα ως κόνσεπτ τουλάχιστον μια φορά την ημέρα σαν χάπι και το μέρος με το μαρσάκι καμιά 50αριά... λακούβα απέκτησε στο σημείο το έρμο βινύλιο (ήταν και οι ελληνικές επανεκδόσεις για κλωτσιές) και αντικαταστάθηκε γρήγορα με εισαγωγής γερμανικό που άντεχε περισσότερο... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 και ακολούθησε αυτό το αριστούργημα που δεν ήταν πια χάπι αλλά "θεραπεία" που έγινε soundtrack πολλών σημαντικών γεγονότων σε όλη την εφηβεία μου... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 και κάτι πιο σύγχρονο μια και μου χει βγει τ όνομα να ισορροπώ κάπως... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Αφού το πάτε έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Ολα αυτα τα χρονια δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι οι Tool {ενω ειναι εξαιρετικοι Live} δεν εχουν βγαλει ενα γαματο dvd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις