sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 1:14:00 Murray σεμινάριο !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Τα ελληνικά είναι για γέλια συνήθως, αυτό λέει πολύ όμως !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 και άλλο ένα μάχιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 μπήκα στο mood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 ο Τομ κατόπι αυτού του perfomance πρότεινε στον Αλιεξ να του κάνει τα ρεπό στο καζίνο, αλλά τα χάλασαν γιατί ο θρασοροκας (άκουσον άκουσον) είχε την απαίτηση εκτός του νυχτοκάματου να χρησιμοποιεί και τα κλειδιά των δωματίων που θα του έριχναν στην σκηνή οι γυναίκες από το κοινό... α όλα κι όλα ρε φρικόμαγκα είπε, ακόμα και τα κοστούμια να στα δώκω να με τα λερώσεις, αλλά γκόμενα δε δίδω... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Αλλού ο άνθρωπος... λίγοι το ταλέντο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 στο repeat για ώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 ή μιλάμε για πρωτοπορία ή... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 μπαντάρα από Norway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις