Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 πότε εξαργυρώθηκε όλη αυτή η αθωότητα άραγε... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 ή η κρυφή γοητεία που μας ασκούσε το διάφορον... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 χάθηκε?... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 μπα... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Μπορεί να σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά εγώ κάπως έτσι βλέπω να κάνει διεθνή καριέρα η δική μας κουλτούρα. Χέρι χέρι παρεούλα με άλλες κουλτούρες. Αν είχε και ο ηχοτέτοιος λίιγο ανεβασμένο το μπουζούκι ... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δωστε μια ευκαιρια...ωραια,καλοστημενα κομματια και απιστευτη δουλέια στα κλιπς τους οι καναδοι!!! Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από noe13 1 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 δεν ξέρω τι λιέτε εσείς αλλά ακόμα και να βρεθούν άλλες διάφορων αποχρώσεων θυμικές νότες (ναι και κανελί με βούλες), η original blue note δεν ξεθωριάζει με τίποτις στο πέρας του χρόνου η πτάνα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 και κράτει λίγο με το "πλαστικό political correct fusion" (που ταιριάζει περισσότερο ως μουσική φαγητού σε μπουφέδες εμπορικών εκθέσεων μουσικών οργάνων με το ανάλογο κοινό να αλληλοθαυμάζεται βαυκαλιζόμενο ότι ανεβοκατεβάζοντας ψυχρά κλίμακες κάνεις κάτι "σπουδαίο").... δεν λέω παικταράδες αλλά sony πια... αρώστησα ... που και που προτιμώ ακόμα και το χαριτωμένο πλασματάκι από την Ουκρανία από αυτούς ως αποτοξίνωση... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, noe13 είπε Δωστε μια ευκαιρια...ωραια,καλοστημενα κομματια και απιστευτη δουλέια στα κλιπς τους οι καναδοι!!! Tσεκαρε τους επισης καναδους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις