noe13 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Για μενα μακραν η καλυτερη μπαντα της τελευταιας δεκαετιας...εδω ενα διαμαντακι απο το προσφατο δισκο τους 3 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, noe13 είπε Για μενα μακραν η καλυτερη μπαντα της τελευταιας δεκαετιας...εδω ενα διαμαντακι απο το προσφατο δισκο τους πραγματικά σπουδαίοι και δοθείσης της ευκαιρίας λόγω του θρεντ με τις νέες μουσικές, πλέον έχω σκαλώσει με αυτό το στυλάκι . Που και πάλι δεν το θεωρώ μακρινό στα ακούσματα μου για να το θεωρήσω "νέα μουσική ) 2 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Montreux κάτι έχει το νερό ... δεν εξηγείται αλλιώς τι Rythm Section είναι αυτό ΡΕ !!!! και Rory με συναίσθημα 5 ανθρώπων μαζί όπως πάντα. Επεξεργασμένο 28 Μαρτίου 2019 από sharpshooter 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Guitar slinger από τους λίγους !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 decadance !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 10 hours ago, Rebel_Of_South said: πραγματικά σπουδαίοι και δοθείσης της ευκαιρίας λόγω του θρεντ με τις νέες μουσικές, πλέον έχω σκαλώσει με αυτό το στυλάκι . Που και πάλι δεν το θεωρώ μακρινό στα ακούσματα μου για να το θεωρήσω "νέα μουσική ) Ειναι ο γνωστος Saraceno που βρισκεται καμια 30αρια χρονια στην πιατσα?Θα πεις ποιος αλλος να ειναι.Πολυ δυνατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trooper Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 28 Μαρτίου 2019 από vagelism 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 AA thrash από Brazil !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις