Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 losfer words ...early thrash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/5Ry-uwWxfko παιδια αν καποιος μπορει να πει πως βαζω να φαινεται το youtube player γιατι εχω πολυ καιρό να ποστάρω και δεν εχω ιδεα Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από alexmei 1 In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, alexmei είπε https://youtu.be/5Ry-uwWxfko παιδια αν καποιος μπορει να πει πως βαζω να φαινεται το youtube player γιατι εχω πολυ καιρό να ποστάρω και δεν εχω ιδεα Κάνεις απλά copy-paste τον σύνδεσμο του youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Just now, geodimitri said: Κάνεις απλά copy-paste τον σύνδεσμο του youtube. χμ... αυτό έκανα πατώντας στη μπάρα εργαλιών το "link" αλλά δεν έγινε. Τι εκανα λάθος άραγε; In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, alexmei είπε χμ... αυτό έκανα πατώντας στη μπάρα εργαλιών το "link" αλλά δεν έγινε. Τι εκανα λάθος άραγε; Αυτό λέω, μην πατάς το κουμπάκι link. Κατευθείαν copy paste στον χώρο που γράφεις το μήνυμά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Επιστρέφω με τα πολυβόλα More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις