sharpshooter Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Φωνή και phrasing ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 @fusionakis ουάου, τρομερή ιστορία! Κάπως έτσι την έπαθα κι εγώ όταν είχα μιλήσει 2 λεπτά με τον Paul Gilbert πριν μερικά χρόνια στο Κακογιάννης. Εγώ πήγα για μία φωτογραφία και έκατσε ο άνθρωπος με τόση ουρά να με ρωτήσει αν παίζω κιθάρα, πόσο καιρό, ποιοι παίκτες μου αρέσουν, κλπ. Φταίει βέβαια ότι ήμουν και ο μικρότερος τότε στην αίθουσα, αλλά και πάλι... Τον Andy Timmons εγώ τον έμαθα και με κέρδισε με τη μια ως ακροατή μέσα από αυτό το κομμάτι. Μετά κόλλησα και άρχισα σιγά σιγά να προσπαθώ να παίξω κομμάτια του. Με την καμία όμως... 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 9 hours ago, Αετός said: Αντιγράφω από τα σχόλια:Don Nix wrotre the song, not Leon Russell. First released by Moloch in 1969. Αλλά η καλύτερη εκτέλεση,είναι αυτή! Τι να λεμε,γιγαντας ο Φρεντυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Απελθέτω απ'εμού το ποτήριον τούτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 σταθμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Κάποτε έβλεπα έρημο στον ύπνο μου με αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Κάποτε έβλεπα έρημο στον ύπνο μου με αυτό εγω με αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις