vagelism Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Αν επρεπε να διαλεξω ενα κ μονο τραγουδι απο ολη μου την Ελληνικη μουσικη παιδεια...θα ηταν ευκολα "Η ΑΛΑΝΑ" του Σπανου σε στιχους του Λ.Παπαδοπουλου. Δεν ξερω..κατι εχει αυτο το κομματι που με αγγιζει απιστευτα και σαν ακροατη και σαν παιχτη.. Ενω το εχω παιξει μερικες εκατονταδες φορες...καθε φορα - ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...με το συγκεκριμενο, μου σηκωνοταν η τριχα.. Πολυ επιβλητικο κομματι. τελοςπαντων.. Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Έχουν κολλήσει αμφότερα στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες... βγάλτε άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, gutter είπε Τα σπαει ο Λαππας..\ Εξαιρετικη διασκευη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 5 hours ago, Superfunk said: δεν τόχουν.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2019 Μια all star μπάντα σε μεγάλες φόρμες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2019 9 hours ago, fusiongtr said: Μια all star μπάντα σε μεγάλες φόρμες. πάνε τα μαλλιά περίπατο..... (πάντως τελικά αυτός ο Claude Nobs ήταν μεγάλη μορφή) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις