vagelism Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 από Αετός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2018 Αντε καλές γιορτές σε όλους "παιδιά" . Να έχετε υγεία 3 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 τι εφευρεση αυτο το you tube.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2018 Μην βλέπετε ρε και πείτε με το χέρι στην καρδιά. Ως εκτέλεση και μόνο, είναι ή όχι καλύτερη από αυτή του Vai? Καλά Χριστούγεννα σε όλους. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Μην βλέπετε ρε και πείτε με το χέρι στην καρδιά. Ως εκτέλεση και μόνο, είναι ή όχι καλύτερη από αυτή του Vai? Καλά Χριστούγεννα σε όλους. το παιζει αρκετα καλα η κοπελια..αλλα Vai δεν ειναι....και αυτος μ αρεσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, vagelism said: το παιζει αρκετα καλα η κοπελια..αλλα Vai δεν ειναι... Φυσικά και δεν είναι Vai, γι' αυτό μου άρεσε. Είναι μια άποψη πολύ κοντινή σ' αυτή του Vai, αλλά δεν είναι κόπια, έχει βάλει κάτι δικό της που μου αρέσει πολύ. Η δε εκφραστικότητά της στο παίξιμο εδώ, σκοτώνει. Ωραίος και ο παλικάρης. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις