gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 7 hours ago, Tamtam said: Καλα, πρεπει να εχει πολυ βαρια les paul ο τυπος. Δεν τον στηριζουν τα γονατα του! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 13 hours ago, Tamtam said: Εγω πάλι δεν έχω ούτε ένα γωνιακό... Η λογική μου είναι ότι αφού στη συναυλία / πρόβα κλπ θα παίζω όρθιος, και στο σπίτι θα πρέπει να προβάρω όρθιος (έχετε παρατηρήσει βεβαίως ότι παίζεις διαφορετικά ή με άλλο βαθμό δυσκολίας όταν είσαι όρθιος απ' ότι όταν είσαι καθισμένος). Ετσι, προτιμώ τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ώστε να είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω συναυλιακά χωρίς να χρειάζεται να έχω ρυθμίσει τη ζωνη της κιθάρας... στο λαιμό. Η καρέκλα χρησιμεύει μόνο οταν καθομαι για να κάνω επισταμένες ρυθμίσεις σε κάποιο καινουριο πετάλι που δοκιμάζω - για να μη σκυβω διαρκώς δηλαδή. Αναγνωρίζω βέβαια ότι όταν μένεις σε ένα σπίτι με άλλον κόσμο, είναι πολύ πιο δύσκολο το να παίζεις όρθιος μες τη μέση (ή σε μια γωνία) ενώ κόσμος γυροφέρνει, μπαινοβγαίνει, θέλει να περάσει να ανοίξει το παράθυρο , να στρώσει το κρεβάτι , να βάλει σκούπα κλπ. Γιαυτο δεν εχω κανα ισιο στο σπιτι. Και στις strat με γωνια παιζω. Συνηθως ξαπλωμενος, σπανια καθιστος και ποτέ ορθιος (μονο οταν με βαζει τιμωρια η γυναικα μου). Το σκεπτικο ειναι οτι εαν καταφερω να παιζω ενα κομματι σε αυτη την απαιτητικη σταση, και να χειριζομαι και πεταλιερα, τοτε θα μπορω να το κανω σε οποιαδηποτε. Και φυσικα στις προβες (εκει μονο ισια εχω), που ειμαι ορθιος, φυσαω. Και εχω μαθει να μη χρησιμοποιω πεταλια κατα τη διαρκεια του τραγουδιου, καθως ξαπλωτος δεν τα φτανω. Τα κανω ολα με το vol pot. Μιλαμε για πολυ σκληρη προπονηση! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Τζακ με γωνία χρησιμοποιούμε μόνο σε γωνιακό καναπέ φίλε μου. :) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Τον ιδιο εχω σε ασπρο 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Τον ιδιο εχω σε ασπρο Υφασμάτινο ή δερμάτινο? Μπορεί το γωνιακό βύσμα να μη σου χαλάσει την κιθάρα, αλλά μπορεί κάλλιστα να σου χαλάσει τον καναπέ, αυτό το έχεις σκεφτεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και πατησεις το jack...το ισιο απλα θα βγει...το γωνιακο παιζει να ξηλωσει και τιποτα... 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, gkourmoul1 said: Καλα, πρεπει να εχει πολυ βαρια les paul ο τυπος. Δεν τον στηριζουν τα γονατα του! απ το στομα μου το πηρες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, leon7pap είπε Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και πατησεις το jack...το ισιο απλα θα βγει...το γωνιακο παιζει να ξηλωσει και τιποτα... 19 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Βασικα σε κιθαρα που εχει απο κατω την υποδοχη βισματος (πχ tele, lp), βαζουμε γωνιακο, γιατι μονο ετσι μπορει να γυρισει ευκολα το καλωδιο και να περασει μεσα απο τη ζωνη ετσι ωστε να μη βγει αν το πατησουμε. Και οχι γιατι βολευει στον καναπε Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ παίζω μονο καθιστός γι αυτο με ενδιαφέρει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση