Haris Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Ένα ορίτζιναλ κομμάτι από πρόσφατο live των 16 Strings στο Crow Club. Βαγγέλης Παπάζογλου - Φωνή Σπύρος Χατζηαντωνίου - Κιθάρα Νίκος Κουρομιχελάκης - Κιθάρα Στράτος Αργυρίου - Μπάσο Χάρης Κούνουπας - Τύμπανα Μουσική, στίχοι - Σπύρος Χατζηαντωνίου 4 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Μου θύμισε αβίαστα Firebird, πράγμα όχι παράξενο αν σκεφτείς ότι και εκείνοι είχαν grindcore καταβολές. Ειδικότερα την εκδοχή τους στο Stranger To Himself. Πράγμα που με κάνει να κοιτάξω με συμπάθεια τελικά τον ξεκούδουνο headbanger στην αρχή του video. Είναι δικός μας, Καρκασιανός. 1 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Δύναμη είστε, ΣΚΟΤΩ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Για τους λοιπούς δε θα πω. Έχω εκφραστεί παλαιότερα. (Α, μ' άρεσε πολύ το ελλειπτικό μέτρο όπου παρουσιάζεται). Για τον φίλο μου το Βαγγέλη όμως θα πω. Φίλε έχεις ανέβει πολύ και σε μελωδικότητα και ροκ παρουσία. Μπράβο. Ωραίο κομμάτι παιδιά. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Earendil είπε Μου θύμισε αβίαστα Firebird, πράγμα όχι παράξενο αν σκεφτείς ότι και εκείνοι είχαν grindcore καταβολές. Ειδικότερα την εκδοχή τους στο Stranger To Himself. Πράγμα που με κάνει να κοιτάξω με συμπάθεια τελικά τον ξεκούδουνο headbanger στην αρχή του video. Είναι δικός μας, Καρκασιανός. Funny you said that γιατί υποψιάζομαι ότι ο συνθέτης, παρεμπιπτόντως είναι γνωστός και ως Jazzjoker, προσπαθεί ύπουλα να μας τραβήξει προς πιο σκληρά μονοπάτια. Μας στέλνει κάτι Carcass να ακούσουμε - και καλά 'τι ωραίο κομμάτι ρε παιδί μου' - έγραψε το άσμα του βίντεο (το οποίο ομολογουμένως το πήραμε οι υπόλοιποι και του δώσαμε άλλα 10 levels καφρίλας) και άλλα τέτοια... Επίσης, o "ξεκούδουνος headbanger" είναι η ντράμερ των Blues Wire, που αμφιβάλω αν έχει grindcore καταβολές. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Στράτε, Νέστορα, ευχαριστούμε πολύ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Να πάτε στο μεξικό που είναι αντίχριστοι να τα παίξετε αυτά αλήται. Εδώ ακούμε Γαϊτάνο άντε και κανά Δάκη, κοπρέντε; 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Ουάου!! Πολύ ωραίοι, αλλά αναμενόμενο, έχετε μαζευτεί όλοι οι παικταράδες μαζεμένοι. Πάντα τέτοια! 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Πολυ δυνατο και νομιζω οτι αν το εβλεπα απο κοντα,θα μου φαινοταν ακομα δυνατοτερο. Γιγαντες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2018 Μπράβο παίδες, το κομμάτι είναι φοβερό!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Haris είπε Επίσης, o "ξεκούδουνος headbanger" είναι η ντράμερ των Blues Wire, που αμφιβάλω αν έχει grindcore καταβολές. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Εγω να σας πω την αμαρτια μου ουδεν εγνωριζα περι grindcore...ενα απλο σερτς μου κατεδειξε περαν πασης αμφιβολιας πως η Νικη δεν ειναι καρκασιανη ...headbanger απο κουνια βεβαια......απο την αλλη, της αρεσουν πολυ οι Soundgarden, ο,τι μπορει να σημαινει αυτο. 2 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση