pastelius Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 9)Ποιο φαγητό αξίζει το χρυσό μετάλιο γεύσης; Παϊδάκια προβατίνα φυσικά!!![/i] Ε' date='οχι ρε Κωστάκη ναούμ...Σουβλάκια rule[/b'] (Και μην πει κανεις "δεν ειναι φαγητο τα σουβλακια..." ) :lol: :lol: Ενα διπιττο χωρις σανJick :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω τι σας ταϊζουν εκεί στη πρωτεύουσα, αλλά πίστεψε με παστελάκο τα σουβλάκια δεν κλάνουν μία... Υπάρχει βέβαια και το αγριογούρουνο... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει βέβαια και τοαγριογούρουνο... Eιναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 1)Τι προτιμάς από τα δύο; Μια νύχτα στο Playboy Mansion ή να τζαμάρεις με την αγαπημένη σου μπάντα στη σκηνή; Mansion γιατί θα γίνω ρεζίλι σε κοινό 2)Τι ακούς σπίτι σου και ντρέπεσαι να το ομολογήσεις στους φίλους σου; Ελληνικά καψούρικα 3)Ποιος rock star αξίζει μια δυνατή κλωτσιά στα μούτρα και γιατί; Όλες οι ψωνάρες 4)Ποια μπαντα θα έπρεπε να σταματήσει να παίζει αυτή τη στιγμή; Όσες παίζουν για τα λεφτά και μόνο 5)Ξυπνας ένα πρωί και είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις; Μου χαρίζω όσες κιθάρες γουστάρω και σκοτώνω όσους παίζουν καλύτερη κιθάρα από μένα ναουμ 6)Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα; Βυζιά ή κώλο; Πρόσωπο! 7)Ποιο heavy metal τραγούδι θα μπορούσε να μπει στη συλλογή με τα χειρότερα κομμάτια όλων των εποχών; ------------------------------------------ 8 )Είσαι στο μπαρ και απέναντί σου κάθεται μια γκόμενα που θες να ρίξεις. Τι πας και της λες; BABY,I want you του ΘΑΝΑΤΑ 9)Ποιο φαγητό αξίζει το χρυσό μετάιο γεύσης; Πιτόγυρο , σουβλάκια , η μακαρονάδα μου 10)Κερδίζεις το τζακ ποτ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις; Ανανεώνω το gear μου 11)Jeans ή δερμάτινα και γιατί; Kαφρίλες : τζιν και βερμουδίτσα Black καταστάσεις : leather 12)Ποιο είναι το απόλυτο heavy metal σύνθημα; Με κάλυψε ο blue 13)Ποιο είναι το απόλυτο heavy metal είδωλο; Παπαρήγα 14)Ποιο είναι το χειρότερο heavy metal cliche; Με κάλυψε ο kwstas79 15)Αύριο είναι το τέλος του κόσμου. Τι κάνεις το τελευταίο σου βράδυ; Live μέχρι τελικής πτώσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 1)Τι προτιμάς από τα δύο; Μια νύχτα στο Playboy Mansion ή να τζαμάρεις με την αγαπημένη σου μπάντα στη σκηνή; Τι είναι το Playboy Mansion; 2)Τι ακούς σπίτι σου και ντρέπεσαι να το ομολογήσεις στους φίλους σου; Το ραντάρ Θεοδωράκης Νταλάρας 3)Ποιος rock star αξίζει μια δυνατή κλωτσιά στα μούτρα και γιατί; Axel χωρίς πολλά πολλά. 4)Ποια μπαντα θα έπρεπε να σταματήσει να παίζει αυτή τη στιγμή; RHCP 5)Ξυπνας ένα πρωί και είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις; Τα μαζεύω από το Ιρακ. 6)Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα; Βυζιά ή κώλο; Κώλο. 7)Ποιο heavy metal τραγούδι θα μπορούσε να μπει στη συλλογή με τα χειρότερα κομμάτια όλων των εποχών; Δε μου ρχεται κανένα, επιφυλάσσομαι. 8 )Είσαι στο μπαρ και απέναντί σου κάθεται μια γκόμενα που θες να ρίξεις. Τι πας και της λες; Με λένε Δημήτρη, εσένα; 9)Ποιο φαγητό αξίζει το χρυσό μετάλιο γεύσης; Στιφάδο. 10)Κερδίζεις το τζακ ποτ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις; Πληρώνω τις κάρτες μου. 11)Jeans ή δερμάτινα και γιατί; Jeans λόγω παράδοσης. 15)Αύριο είναι το τέλος του κόσμου. Τι κάνεις το τελευταίο σου βράδυ; Τσιγαριλίκι. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Με λένε Δημήτρη' date=' εσένα;[/quote']Έχω παρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Με λένε Δημήτρη' date=' εσένα;[/quote']Έχω παρέα. .....ούφ....άθλιο ονοματεπώνυμο,αλλά ρε συ Εχω,πάμε μια σφηνάκια να γνωριστούμε καλύτερα.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμάστε το δικό μου ρε και θα με θυμηθείτε. από το βρωμόξυλο που θα φάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Η ατάκα για να ρίξεις γκόμενα είναι μία: "Κώλο δίνεις;" LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Η ατάκα για να ρίξεις γκόμενα είναι μία: "Κώλο δίνεις;" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση