Προς το περιεχόμενο

Ένα περίεργο ερωτηματολόγιο...

panagiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαλαρός είμαι απλά δεν μπορώ να θεωρείτε κλισέ η εμφάνιση κάποιου διαφορετικού (εμφανισιακά) ατόμου που θέλει να αναδείξει την διαφορετικότητα του ως προς τον χαρακτήρα του αλλά και ως προς την μουσική του την οποία έχει και ως τρόπο ζωής και έχει τραβήξει πάρα πολλά για να έχει αυτή την εμφάνιση και ταυτόχρονα να επιβιώνει

τα λέω όλα αυτά γιατί κάποια άτομα που έχω συναντήσει νομίζουν ότι η μουσική είναι κάτι που μας κάνει να περνάμε την ώρα μας αλλά το metal και το punk είναι κάτι παραπάνω

Για το πρώτο: μεταξύ μας, εγώ γιατί θεωρώ ότι το διαφορετικό στα 18 σου είναι να ντυθείς με σακάκι και όχι με μεταλλάδικο ντύσιμο; Και αλήθεια, όταν λέμε διαφορετικότητα εννοούμε να διαφέρεις από τους 100 και να είσαι ΟΛΟΪΔΙΟΣ με τους 20; Σοβαρή διαφορετικότητα.

Για το δεύτερο: συγνώμη, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο (για άλλη μία φορά) αυτό. Το λένε οι πάντες εντωμεταξύ. Ρε παιδιά σοβαρολογείτε; Δηλαδή επειδή εσείς ακούτε 2 πράγματα αυτά είναι ντε και καλά πιο σημαντικά από τα υπόλοιπα; Έλεος, αυτός είναι ο σεβασμός προς την άλλη άποψη για τον οποίο μιλάτε; Δηλαδή γιατί η κλασσική και τα δημοτικά και τα ρεμπέτικα και η salsa είναι κάτι λιγότερο από metal και punk?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1) Δε γίνεται να jamάρω ΣΤΟ mansion?? :lol:

2) Ε, πολύ latin, tango, pop, κάτι λίγα ελληνικά (including πέγγυ ζήνα :)), αλλά φυσικά δε ντρέπομαι.

3) Ε υπάρχουν τόσοι που τους θεωρώ καραγκιόζηδες.... Αλλά όχι και κλωτσιά στα μούτρα επειδή δε γουστάρω τη μουσική τους, ή επειδή τους θεωρώ καραγκιόζηδες. Όσοι είναι καθίκια στη ζωή τους αξίζουνε την κλωτσιά, αλλά τώρα πού να ξέρω τον καθέναν τους προσωπικά :)

4) Καμία. Είτε το κάνουν γιατί γουστάρουν, είτε για λεφτά, είτε για οτιδήποτε.... προσφορά και ζήτηση. ¶μα θέλουν ας το κάνουν, αμα δε μου αρέσει δεν ασχολούμαι.

5) Κλείνω το hammer, γιατί έχει δημιουργήσει το πιο παιδιάστικο και ηλίθιο ερωτηματολόγιο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου (no offence :))

6) Τη συνολική εικόνα :) Ειλικρινά.

7) Ένα μόνο...; Χμμμ...... υπάρχουν ΤΟΣΑ άθλια groups που αισθάνομαι ότι είμαι θα άδικος να μιλάω για σοβαρά συγκροτήματα σ'αυτήν την ερώτηση :)

8) "Γεια, είμαι ο Μενέλαος και είμαι παγκοσμίου φήμης μουσικός" :)

9) Ουφ, δύσκολο. Burritos με μοσχάρι και jalapenos!!

10) Lamborghini Murciellago.

11) Jeans, γιατί απαιχθάνομαι τα δερμάτινα, πολύ κακία μου βρωμάνε.

12) Έλεος.

13) Ο Lemmy μάλλον. Δεν τον πάω με τίποτα, αλλά μάλλον αυτός είναι :lol:

14) Όλα. Τα cliche είναι ΑΘΛΙΑ. Τα και καλά αλήτικο στυλάκι πάντως είναι η επιτομή του αίσχους, από άτομα που αγοράζουν levis 100¤ και μετά τα σκίζουν για να είναι και καλά anti-trendy.

15) Βρίσκομαι με τους αγαπημένους μου ανθρώπους υποθέτω.

menelaos δεν είπα κάτι τέτοιο απλά αυτό το είδος μουσικής έχει και πολιτικό νόημα στο οποίο όπως είπα δεν μπορώ να αναφερθώ λόγο κανόνων του forum επίσης όλα αυτά που περνάει κάποιος με την δική μου εμφάνιση δεν νομίζω να τα περνάει κάποιος που ακούει τα είδη που αναφέρεις ούτε υποτίμησα κάποιον απλά υπερασπίστηκα κάποια πιστεύω μου

τέλος του θέματος παίδες

το παρακάναμε με θέματα που δεν έχουν σχέση ούτε με το thread αλλά ούτε και με το forum και ίσως να φταίω εγώ γι αυτό

back to the topic

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Τι προτιμάς από τα δύο; Μια νύχτα στο Playboy Mansion ή να τζαμάρεις με την αγαπημένη σου μπάντα στη σκηνή;

Jam με Cobham' date='Beck!

Ποιος rock star αξίζει μια δυνατή κλωτσιά στα μούτρα και γιατί;
Ο Merilyn Manson.Γιατι ειναι ανυπαρκτος.
4)Ποια μπαντα θα έπρεπε να σταματήσει να παίζει αυτή τη στιγμή;
Οι Maiden
5)Ξυπνας ένα πρωί και είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις;
Aπαγορευω την εκπομπη ρυπων και την παντος ειδους εκμεταλλευση των ζωων & ανθρωπων.
Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα; Βυζιά ή κώλο;
Κ@λο φυσικα...
Κερδίζεις το τζακ ποτ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις;
E...Ποσο κανει το εργοστασιο της fender?
Ποιο είναι το απόλυτο heavy metal είδωλο;

L e m m y

feel da FUNK blast

12)Ποιο είνα το απόλυτο heavy metal σύνθημα;

HEAVY METAL IS THE LAW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

και φυσικά.......(όχι ακριβώς σύνθημα) IF YOU ARE 555 THEN I 'M 666 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Βass is a state of mind...

1)Τι προτιμάς από τα δύο; Μια νύχτα στο Playboy Mansion ή να τζαμάρεις με την αγαπημένη σου μπάντα στη σκηνή;

Να τζαμάρω με κοινό τις γκόμενες από το μάνσιον!

2)Τι ακούς σπίτι σου και ντρέπεσαι να το ομολογήσεις στους φίλους σου; (εξού και το αντίστοιχο thread που είχα ανοίξει)

Disco!

3)Ποιος rock star αξίζει μια δυνατή κλωτσιά στα μούτρα και γιατί;

Όλοι εκτός από εμένα!

4)Ποια μπαντα θα έπρεπε να σταματήσει να παίζει αυτή τη στιγμή;

Όλα τα ελληνικά "έντεχνα"!

5)Ξυπνας ένα πρωί και είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις;

Αυτομουντζώνομαι!

6)Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα; Βυζιά ή κώλο;

HOOTERS, HOOTERS, YUM-YUM-YUM!!!

7)Ποιο heavy metal τραγούδι θα μπορούσε να μπει στη συλλογή με τα χειρότερα κομμάτια όλων των εποχών;

Οποιοδήποτε από τις λεγόμενες "white metal" μπάντες...

8 )Είσαι στο μπαρ και απέναντί σου κάθεται μια γκόμενα που θες να ρίξεις. Τι πας και της λες;

Τίποτα. Συνήθως αυτές μου την πέφτουν.

9)Ποιο φαγητό αξίζει το χρυσό μετάλιο γεύσης;

Παϊδάκια προβατίνα φυσικά!!!

10)Κερδίζεις το τζακ ποτ. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις;

Χέζομαι πάνω από την χαρά μου.

11)Jeans ή δερμάτινα και γιατί;

Jeans. Γιατί έτσι μας αρέσει.

12)Ποιο είναι το απόλυτο heavy metal σύνθημα;

FUCK OFF AND DIE!!!

13)Ποιο είναι το απόλυτο heavy metal είδωλο;

Tony Iommi.

14)Ποιο είναι το χειρότερο heavy metal cliche;

Το να βρίζουν οι γκόμενες που ακούνε heavy η μία την άλλη "μαλάκα." Αυτή η λέξη ανήκει στα 'σερνικά ναούμ.

15)Αύριο είναι το τέλος του κόσμου. Τι κάνεις το τελευταίο σου βράδυ;

Sex, drugs 'n' Rawk 'n' Roll!!!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου