argytar Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Λίγο Νίτρο καθαρό ακόμα στο σωματακι και ειμαστε σχεδόν έτοιμοι... 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Oπότε μετά τα ντουκόχαρτα πάμε για buffing Επίσης επειδή κατέστρεψα ένα perfectly good 65 gold fender restoration logo... Είπα να βάλω κάτι δικό μου στο χέντστοκ να τελειώνουμε και μ αυτό.. απόψε συναρμολογώ!! το γυάλλισμα μου άρεσε αρκετα για πρώτη προσπάθεια , πιστεύω αν κάνω μερικά ακόμα να τελειοποιήσω το μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο μπορώ να πω ότι με νίτρο από πάνω και buffing ζωντανεύει και γίνεται τρισδιάστατο. Επειδή προς το παρόν έχω αποκηρύξει το τεχνητό ρέλικ (φαση?) ελπίζω να ρελικάρει γρήγορα γιατί σίγουρα θα της πάει πολύ. Επεξεργασμένο 7 Μαρτίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Kαι η συναρμολόγα συνεχίζει ελπίζω ως το βράδυ να έχω περάσει χορδές! Καινουριοι σπόγγοι για smooth action των μαγνητών. και βιδώθηκε και το γκαρντ με τους μαγνήτες Για να δούμε !! 5 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Πωπωπωπω κουκλα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καιιιι συναρμολογήθηκε!!! τρεμολο βουτυρακι! συντομα και κλιψ! Ωραιες οι οφφσετς καθονται πανω σου ζυγιασμενα. Τελικό βάρος γύρω στα 3450γρ Επεξεργασμένο 8 Μαρτίου 2019 από argytar 4 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Κούκλα! Ρε θηρίο χτύπησες DRZ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 44 minutes ago, Superfunk said: Κούκλα! Ρε θηρίο χτύπησες DRZ? Θενξ!!! Νομιζω απο κοντά ειναι ακομα πιο ωραία! Εχει τα τάστα της δικιάς σου. Φυσικα πριν προλάβω να την πολυπαίξω είναι ήδη στο δρόμο με τον Πέτρο Λαγόντζο για ένα μινι καρναβαλίστικο tour με Koza Mostra. Θα την ξαναδώ σε δυο βδομάδες "στρωμενη" . Κλαψ. Ο δρ είναι απόκτημα δεκαετίας!! Αν δεις στα posts μου παλιά συνηθως με αυτον γραφω. Απλα επειδη ειναι γαϊδουρι (30συν κιλά) στα λαηβ παίρνω τον ευηχότατο super champ '83. Επόμενη σταση... The Pimp-master. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Eκτός απ' το decal, όλα τα άλλα είναι κούκλα. (Γκρινιάρης) Ειδικά αν παλιώσει και κιτρινίσει λίγο... Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 1 hour ago, Πνοή και Νύξη said: Eκτός απ' το decal, όλα τα άλλα είναι κούκλα. (Γκρινιάρης) Ειδικά αν παλιώσει και κιτρινίσει λίγο... Δε σκουπισα πολυ το νερο στο waterslide και εκατσε ντεμί.... Να το ξηλωσω και να βαλω φενδερ; Μετα θα ειναι απλα μαϊμού... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2019 Πολύ όμορφη. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στή jazzmaster, μιας και είναι η πρώτη ηλεκτρική, που έπαιξα πιτσιρικάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση