Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Και εκεί που μιλούσαμε χθες για VHS και βιδεα, και βινταζ formats….και επειδή σήμερα τακτοποιούσα το αρχείο μου, σκέφτηκα να κάνω ένα «συγκριτικό» Blu-ray vs VHS. Για δείγμα, οι τίτλοι αρχής του "Electric Dreams" (1984) (μιας και είμαστε σε forum «τεχνολογίας». Ένα film του Steve Barron με μουσική τίτλων από τον PP Arnold . Τα συμπεράσματα δικά σας. Ξεκάθαρη η υπεροχή του VHS. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 να ανησυχήσω ή απλά δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ?... μήπως είδες κάνα εφιάλτη με τον "VINTAGEίλα" να σε κυνηγάει σε σκηνικά του MATRIX?... 1 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Με πόνεσαν τα μάτια από το..... Hi definition 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση