Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, Spyros Delta said: Εγω στο ψυγειο μου έχω ΜΟΝΟ film και μιση coca cola zero.....κατα κάποιο τρόπο σε ζηλεύω! 2 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 να τα και τα stacked@ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 7 minutes ago, dimsonic said: να τα και τα stacked@ αμέσως με πιάνει ο δέλτα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 για να ψιλοκοντράρω το Λάκη, να και μιά άποψη με obsolete means of sound reproduction... 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, dimsonic said: για να ψιλοκοντράρω το Λάκη, να και μιά άποψη με obsolete means of sound reproduction... Τωρα μιλάμε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, LK said: Τωρα μιλάμε! μια μέρα θα σου δείξω και τα άλλα, αλλά πρέπει να γεμίσω μια μηχανή με λίγο ILFORD που έχω κρατημένο για ειδικές περιστάσεις! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 12 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και λιγο σοβαρα τωρα (λιγο παλιες βεβαια - υπαρχουν καποιες αλλαγες και προσθηκες) Μπροστα μου Πισω Αριστερα μου Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2018 από Spyros Delta 13 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 @ Spyros Delta Τα ψαράκια τα εχεις για decor ή τα καλλιεργείς για να πάνε ψυγείο; 1 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση